پزشکان به افراد توصیه می کنند تا به ویژه در خصوص چای سبز حتماً سعی کنند روال خوردن آن را رعایت کنند تا اثر خوب آن از بین نرود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان هشدار می دهند تا چای سبز را تنها افراد به صورت دم کشیده مصرف کنند با اضافه کردن آب جوش بر روی آب و اندکی صبر برای دم کشیدن آن و بلافاصله مصرف آن.

گفتنی است افراد می توانند در کنار چای سبز خود نبات یا لیمو ترش را نیز بخورند.

بررسی ها نشان می دهند که جوشاندن چای سبز سبب تغییر خاصیت آن و اسیدی شدن خواص درون آن می شود و در نتیجه باعث آسیب به دستگاه گوارش فرد شده و آن اثربخشی مفید را دیگر نخواهد داشت.

چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف است و برای نشاط و طراوت روح و جسم و سلامتی پوست بسیار مفید است.

برچسب ها: چای ، اسیدی ، آنی اکسیدان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.