دندان پزشكان به افراد در زمينه ي خوردن مواد غذايي كه سبب خراب شدن دندان هايشان مي شود هشدار مي دهند تا با مصرف كم و محدود اين مواد غذايي و شستشوي مناسب و صحيح دهان و دندان مانع از رسيدن آسيب دائمي به دندان ها شوند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ از جمله موادي كه باعث خرابي دندان و تغيير رنگ و زشت شدن رنگ دندان ها مي شود، قهوه ي خالص است.

پزشكان توصيه مي كنند تا افراد اگر هم قهوه مي نوشند به ميزان كم باشد و بلافاصله پي از مصرف دندان هاي خود را بشورند.

گفتني است از ديگر موادي كه باعث تغيير رنگ دندان ها مي شود چاي است بويژه اگر پررنگ باشد،‌ در اين زمينه هم شستشو با آب پس از صرف چاي مي تواند راه گشا باشد.

بررسي ها نشان مي دهند، افراد بايد از خوردن مواد غذايي كه حاوي رنگ هاي مصنوعي هستند خودداري كنند، زيرا اين رنگ هاي مصنوعي دندان ها را كدر و رنگ مي كند.

پزشكان توصيه مي كنند تا افراد در مصرف زغال اخته و يا مصرف سس سويا نيز زياده روي نكنند، زيرا هر دوي اين مواد دندان ها را رنگ مي كنند، علاوه بر اين سس سويا حاوي مقادير بالايي از سديم است كه مي تواند علاوه بر آسيب به دندان، سبب بالا رفتن فشار خون نيز بشود.

با رعايت حد تعادل در خوردن اين موادغذايي و شستسوي مناسب دهان و دندان مي توان ظاهر زيبا و سفيدي براي دندان ها داشت.

برچسب ها: چای ، دندان ، دهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.