نخستین جشنواره غذا به ابتکار فنی و حرفه ای مازندران در شهرستان ساری برگزار شد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مازندران، رئیس مرکز هتلداری ساری در مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: یکی از ابزارهای اقتصاد مقاومتی، توانمند سازی نیروی انسانی است.

گرزین، هدف از برگزای این دوره از مسابقات را شناساندن حرفه آشپزی، قنادی و غذاهای ایرانی و ارتقای روحیه کارآفرینی برشمرد و افزود: این جشنواره در پنج گروه سالاد و دسر، غذای اصلی، غذای آماده، کیک و شیرینی و آش و سوپ برگزار می شود.

وی تصریح کرد: در مجموع 61 نفر دانشجو از مراکز علمی و کاربردی هتلداری ساری و هفت نفر از آموزشگاه های آزاد استان با طبخ 90 نوع غذا شرکت کردند.

در نخستین جشنواره غذا در بخش آش و سوپ 12 نفر، سالاد و دسر یازده نفر، غذاهای اصلی 32، غذای آماده شش نفر و کیک و شیرینی 31 نفر شرکت کردند./ع

برچسب ها: جشنواره ، غذا ، ساری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.