به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان مصرف ویتامین E را البته به میزان کافی و تحت نظر پزشک به افرادی که تازه سیگار کشیدن را ترک نموده اند توصیه می کنند.
گفتنی است، مصرف ویتامین E در این افراد سبب بهبود کارکرد عروق قلبی می شود و مانع از تنگی عروق و گشاد کردن آنها می شود.
بررسی ها نشان می دهد، ویتامین E به صورت طبیعی در غذاها و دانه هایی مانند سویا، کلزا، پسته و گردو و همینطور بادام زمینی وجود دارد.
پزشکان توصیه می کنند تا افراد در صورت عدم داشتن حساسیت به این مواد آنها را در سبد غذای روزانه خود قرار دهند./ح