برنامه جامع سواد هوش مصنوعی ویژه دانش‌آموزان با هدف آموزش مفاهیم پایه‌ای هوش مصنوعی، در محل دبیرخانه ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش آغاز شد.

 برنامه جامع سواد هوش مصنوعی ویژه دانش‌آموزان با هدف آشنایی و آموزش مفاهیم پایه‌ای هوش مصنوعی، با حضور دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش و دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه علمیه، در محل دبیرخانه ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش آغاز شد.

در این برنامه، که در سه مقطع کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت طراحی شده است، دوره مقدماتی آن شامل سرفصل‌هایی، چون معرفی ابزار‌های معروف هوش مصنوعی (مانند Copilot)، آشنایی با مفاهیم پایه هوش مصنوعی، بررسی فرصت‌ها و چالش‌های هوش مصنوعی و نقش دانش‌آموزان در پیشرفت هوش مصنوعی کشور است.

همچنین، در دوره میان‌مدت، که تحت عنوان "مدرسه فصلی هوش مصنوعی" برای دانش‌آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم برگزار می‌شود، سرفصل‌هایی مانند آشنایی عمیق‌تر با مفاهیم هوش مصنوعی، آموزش مقدماتی برنامه‌نویسی پایتون و کتابخانه‌های مرتبط، و بررسی فرصت‌ها و چالش‌های هوش مصنوعی ارائه می‌گردد.

در نهایت، دوره پیشرفته تحت عنوان "آموزش تکمیلی هوش مصنوعی" برای دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم و علاقه‌مندان جدی این حوزه برگزار می‌شود و سرفصل‌های این دوره شامل آموزش تخصصی الگوریتم و فلوچارت، برنامه‌نویسی پیشرفته با پایتون، آشنایی با یادگیری ماشین و کاربرد‌های آن، پردازش زبان طبیعی، پردازش تصویر و رباتیک است.

گفتنی است که این دوره‌ها با همکاری ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش و ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه و با هدف ارتقای سطح سواد هوش مصنوعی در کشور و توانمندسازی دانش‌آموزان برای مواجهه با چالش‌های آینده، تحت عنوان رویداد ملی نوآموز برگزار خواهد شد.

منبع: وزارت آموزش و پرورش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار