احتمالا شغلي را كه به‌دنبال آن هستيد به راحتي نخواهيد يافت اما بد نيست بدانيد كشورهايي در دنيا وجود دارند كه بيشترين حقوق و دستمزد را پرداخت مي‌كنند. در بخشي از گزارش «سازمان جهاني كار» كه به بررسي اقتصاد جهان در سال ۲۰۱۳ پرداخته، كشورهايي رديف شده‌اند كه بيشترين افزايش دستمزد را تجربه كرده‌اند.

به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، اگر شغل آزاد نداريد حتما يكي از دغدغه‌هاي بزرگ‌تان مبلغي است كه بعد از پايان كار يا در پايان هرماه به شما پرداخت مي‌شود. شايد همين حالا هم كه اين مطلب را مي‌خوانيد از جمله كساني باشيد كه از حقوق‌تان چندان رضايتي نداريد و به دوستان و آشنايان سپرده‌ايد كه اگر كار بهتري سراغ داشتند حتما شما را مطلع كنند.

احتمالا شغلي را كه به‌دنبال آن هستيد به راحتي نخواهيد يافت اما بد نيست بدانيد كشورهايي در دنيا وجود دارند كه بيشترين حقوق و دستمزد را پرداخت مي‌كنند. در بخشي از گزارش «سازمان جهاني كار» كه به بررسي اقتصاد جهان در سال ۲۰۱۳ پرداخته، كشورهايي رديف شده‌اند كه بيشترين افزايش دستمزد را تجربه كرده‌اند.

كشورهاي آسيايي در اين ليست جايگاه چشمگيري را به خود اختصاص داده‌اند. در اين مطلب با نام اين ۱۰ كشور آشنا مي‌شويم.
 
تايلند
تا سال ۱۹۳۹ نام رسمي اين كشور «سيام» بود. از ۱۹۴۵ تا ۱۹۴۹ نيز سيام خوانده مي‌شد تا آنكه با اعلام رسمي دولت نام آن به تايلند تغيير يافت. واژه «تاي» در زبان تايلندي علاوه بر نام قوم تاي، كه اكثريت مردم كشور را تشكيل مي‌دهند، به معني «لبخند» نيز هست. «تايلند» با جاي گرفتن در رتبه نخست اين گزارش باعث شده كه نام قاره آسيا درصدر قرار بگيرد. گزارش سازمان جهاني كار نشان مي‌دهد كه درصد خالص افزايش دستمزد در اين كشور تازه صنعتي شده بالغ بر ۴۲ درصد است.
 
پرو
«جمهوري پرو» در آمريكاي جنوبي واقع شده است. پايتخت اين كشور «ليما» است و از شمال با «اكوادور» و «كلمبيا»، از شرق با «برزيل»، از جنوب‌شرقي با «بوليوي»، از جنوب با «شيلي» و از غرب با اقيانوس آرام هم‌مرز است.«پرو» كشوري در حال پيشرفت است كه كمپاني‌هاي آن بالغ بر ۲۹ درصد خالص به دستمزدها افزوده‌اند. فعاليت‌هاي اصلي اقتصادي در اين كشور شامل فعاليت در زمينه معدن، كشاورزي و ماهيگيري است.
 
برزيل

كشور «برزيل» بزرگ‌ترين و پرجمعيت‌ترين كشور آمريكاي جنوبي است. «برزيل» يكي از كشورهايي است كه رشد سريع اقتصادي را در دنيا تجربه مي‌كند. اين كشور داراي زمين‌هاي كشاورزي وسيع و جنگل‌هاي استوايي است و با داشتن منابع طبيعي گسترده و نيروي كاري غني، قدرتمندترين اقتصاد آمريكاي جنوبي است. گزارش‌ها نشان مي‌دهد كه كارمنداني كه در برزيل مشغول به‌كار هستند بالغ بر ۲۹ درصد خالص افزايش حقوق را در سال ۲۰۱۳ ميلادي تجربه كرده‌اند.
 
هند
اقتصاد هند چهارمين اقتصاد بزرگ جهان است. هند باوجود ركود اقتصادي جهاني با رشد اقتصادي متوسط بالاتر از ۸‌درصد طي چند سال گذشته به يك قدرت اقتصادي تبديل شده‌است. مهم‌ترين صنايع كشور «هندوستان» عبارتند از توليد منسوجات، ماشين‌هاي سنگين، صنايع مخابراتي، نرم‌افزار و بيوتكنولوژي. براساس گزارش منتشر شده در زمينه افزايش دستمزد، كارمندان اين كشور به صورت خالص افزايش ۲۸ درصدي حقوق خود در سال ۲۰۱۳ را تجربه كرده‌اند.
 
شيلي
«شيلي» همواره به عنوان يك كشور مرفه شناخته مي‌شود. دولت شيلي در سال ۲۰۰۱ آزادي بيشتري را در بازارهاي سرمايه پياده كرد. مردم شيلي از ابزارهاي مالي جديدي همچون وام‌هاي سرمايه‌گذاري مسكن، حقوق خريد و فروش ارز، مقاطعه كاري، ليزينگ، و كارت‌هاي اعتباري برخوردار شده‌اند. كارگران اين كشور در سال ۲۰۱۳ ميلادي با افزايش ۲۸ درصدي حقوق و دستمزد خود روبه‌رو شده‌اند.
 
تركيه
اقتصاد تركيه تركيبي از صنايع بومي و مدرن است. بخش خصوصي اقتصاد تركيه نيز قوي و به سرعت در حال رشد است. افرادي كه در «تركيه» مشغول به كار هستند، انتظار دارند دستمزدشان در سال‌جاري ميلادي بالغ بر ۲۶‌درصد افزايش يابد. علاوه بر بانكداري، صنايع الكترونيك و توليد منسوجات، گردشگري يكي از راه‌هاي درآمد اين كشور است كه باعث رشد اقتصادي سريع آن نيز شده است.
 
آفريقاي جنوبي
«آفريقاي جنوبي» كشوري با درآمد متوسط همراه با منابع غني و توسعه‌يافته از نظر مالي، قانوني، ارتباطات، انرژي و بخش‌هاي حمل و نقل و داراي بازار سهام است. «آفريقاي جنوبي» كشوري «چند قومي» است كه هنوز بسياري از ساكنان آن در حال مبارزه براي يافتن كار مناسب هستند. با اين حال اين مسئله باعث نشده است كه شركت‌هاي اين كشور از افزايش حقوق كارمندان خود در سال‌جاري ميلادي غافل بمانند: ۲۶ درصد افزايشي است كه روي دستمزد حقوق‌بگيران اعمال شده است.
 
آلمان
آلمان داراي يك بازار اقتصادي اجتماعي با نيروي كار مجرب، موجودي‌سرمايه بزرگ، سطح پايين فساد و سطح بالا از نوآوري و بزرگ‌ترين اقتصاد ملي در اروپاست. كشور «آلمان» به عنوان يكي از بزرگ‌ترين و مهم‌ترين قطب‌هاي اقتصادي جهان نيز شناخته مي‌شود. از بين ۵۰۰ شركت بزرگ دنيا از لحاظ سرمايه، ۳۷‌كمپاني در آلمان قرار دارد. در سال ۲۰۱۳ ميلادي، كارمندان اين كشور افزايش ۲۳ درصدي حقوق خود را تجربه كرده‌اند.
 
استراليا
«استراليا» كشوري توسعه‌يافته با اقتصاد متكي بر بازرگاني و كشاورزي است. محصولات اصلي استراليا نيشكر، پنبه، غلات و گوشت است. سيدني و ملبورن دو شهر بزرگ استراليا هستند. اين كشور داراي مرز خاكي با كشور ديگري نيست و دور آن را از شرق اقيانوس آرام، از جنوب اقيانوس منجمد جنوبي، از غرب اقيانوس هند و از شمال چندين دريا و خليج احاطه كرده است. اين كشور معادن فراواني نيز دارد. صنايع اين كشور در سال‌جاري ميلادي حقوق كارمندان خود را ۲۲ درصد افزايش داده‌اند.
 
نيوزلند
نيوزلند يا زلاند نو كشوري در جنوب غربي اقيانوس آرام است. بيشتر جمعيت نيوزلند را مهاجران اروپايي (به‌ويژه بريتانيايي و ايرلندي) تشكيل مي‌دهند. مهم‌ترين اقليت هم رنگين پوستان «مائوري» هستند كه از هزار سال پيش ساكن اين سرزمين شده‌اند. اقليت‌هاي كوچك‌تر ساكن نيوزلند آسيايي‌ها و پولينزي‌ها هستند كه بيشتر در شهرهاي بزرگ سكونت دارند. «نيوزلند» در سال‌جاري ميلادي بالغ بر ۲۲ درصد به‌حقوق كارمندان و كاركنان خود افزوده است.
برچسب ها: دستمزد ، کشور ، اقتصاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار