گونه‌های گیاهی فصل بهار سرشار از فیبر است که در کنترل فعالیت‌های دستگاه گوارش، کنترل اسیدوز و رفع مشکلات گوارشی نقش بسزایی دارند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، برخی از این گونه‌ها منحصرا بومی منطقه هستند و برخی دیگر در تمام مناطق کشور رویش دارند.

این گیاهان معمولا منابع خوبی از ویتامین A هستند و مقدار زیادی آب ذخیره دارند.

برخی از این گیاهان علاوه بر خواص غذایی دارای خواص دارویی فراوان هم هستند.

وجود مقادیر فراوان آهن در این سبزی‌جات از جمله دیگر ویژگی‌های آن‌هاست گیاهانی که برگ تیره‌تری دارند و بین صخره‌ها رشد می‌کنند، آهن بیشتری دارند.

برخی از گیاهانی که در بهار رشد می‌کنند معمولا با ماست صرف می‌شوند که باعث افزایش جذب ویتامین‌های گروه B این سبزی‌جات می‌شود.

کنگر و و ریواس را از جمله دیگر گیاهان فصل بهار است  کنگر یک ریشه و ساقه زیرزمینی است که ید زیادی را به خود جذب می‌کند.

ریواس نیز به دلیل مقادیر فراوان سدیم و اگزالات به افرادی که فشار خون بالا و سنگ کلیه دارند توصیه نمی‌شود، اما نقش بسزایی در رقیق کردن خون دارد.

پیچک، آویشن کوهی و ... نیز از دیگر سبزی‌جات معروف فصل بهار در این منطقه هستند که مقادیر فراوانی آنتی‌اکسیدان دارند و غذاهای خاص و لذیذی با آنها پخته می‌شود./س

برچسب ها: سبزی ، بهار ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.