به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ انواع میان وعده هایی که افراد می توانند مصرف کنند عبارتند از پنیر کم چرب به همراه ساندویچ های خانگی که همراه خود در خارج از خانه دارند، همینطور استفاده از ماست میوه به عنوان پیش غذا.
اگر هم شیرینی مصرف می کنند، شیرینی هایی که حاوی مغز دانه های غنی شده مانند گردو، بادام، فندق هستند را استفاده کنند که در آن میزانی از فیبر وجود دارد.
در صورت مصرف سایر تنقلات سعی شود تا در ساختار آنها ذرت بکار رفته باشد با حداقل میزان سدیم در حدود 5 الی 150 میلی گرم در یک بسته.
بستنی های میوه ای که اطمینان دارند در ساختار آنها میوه و نه طعم دهنده وجود دارد و سبب جذب فیبر می شود را اسثفاده نمايند.
به هر حال داشتن یک رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات تازه به تمامی تنقلات ترجیح داده می شود.