جشنواره غذا همزمان با روز ملی خلیج فارس در مرکز علمی کاربردی مهارت هتلداری ساری برگزار می شود .

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : به منظور ارتقاء روحیه کارآفرینی و حضور شاداب و نقش آفرین دانشجویان مرکز علمی کاربردی هتلداری ساری در عرصه های

اجتماعی و نیز شناساندن حرفه ی آشپزی و قنادی و قابلیت ها و جذابیت های آن ، نخستین جشنواره ارایه سالاد و دسر ، کیک و شیرینی ، غذاهای اصلی ،آش ، غذاهای فرنگی و آماده ، 10 اردیبهشت امسال ، به مدت یک روز در مرکز آموزش علمی کاربردی مهارت هتلداری ساری برگزار می شود .

شریعت نژاد افزود : آگاهی رسانی درباره ی نقش غذا در جلوگیری از ابتلاء به بیماری ها ، از جمله فشارخون بالا ، از هدف های دیگر این جشنواره است

وی تصریح کرد : نقش استفاده از غذاها و مواد خوراکی تاثیر مستقیمی بر سلامت خانواده و جامعه دارد و این جشنواره سعی دارد تا با آشنایی و همراهی رابطان سلامت راهکارهای صحیح تغذیه را در جامعه تعمیم دهد./ب

برچسب ها: برگزاری ، جشنواره ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.