تولید گوشت مرغ در زنجان طی سال گذشته از رشد 14 درصدی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: با تولید 29 هزار و 180 تن گوشت سفید مرغ در سال گذشته این میزان در مقایسه با سال قبل از آن از رشد 14 درصدی برخوردار است.

رستمخانی افزود: گوشت سفید مرغ تولیدی استان زنجان علاوه بر مصرف در داخل، نیازهای سایر استان های کشور را نیز تامین می کند.

وی ادامه داد: پارسال 16 میلیون و 517 هزار و 350 قطعه جوجه گوشتی در مرغداری های استان زنجان پرورش و به بازار مصرف عرضه شده است.

رستمخانی تصریح کرد: این استان در جوجه ریزی سال 91 نسبت به سال قبل از آن 10 درصد افزایش نشان می دهد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خاطر نشان كرد: بطور متوسط ماهیانه یک میلیون و 370 هزار قطعه جوجه ریزی در این استان انجام می گیرد./ع


 

برچسب ها: گوشت ، مرغ ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.