در ادامه نشست خبري "لنکراني" درباره ارائه برنامه جبهه پايداري به آيت مصباح اظهار داشت: گزارش برداران و خواهراني که مسئوليت تدوين برنامه جبهه پايداري را بر عهده داشتند در روز 14 فروردين به علامه مصباح ارائه شد و کليات آن مورد تاييد ايشان قرار گرفت همچنين نکاتي مورد تاکيد ايشان قرار گرفت که بايد اصلاح شود.
سخنگوي جبهه پايداري با بيان اين که وظيفه جبهه تدوين برنامه مبتني بر ارزشهاي ديني است، تصريح کرد: برنامه جبهه پايداري بايد بتواند زمينه ساز گسترش ارزشهاي انقلاب اسلامي شود و براي چالشهاي امروز راه حلهاي مبتني بر واقعيت را ارائه دهد و از حالت شعار گونگي خودداي شود.
وي افزود: همچنين اين برنامه بايد پاسخگوي نيازهاي فوري مردم باشد، جبهه پايداري قبل از زمان ثبت نام رسمي کانديدا برنامه خود را منتشر خواهد کرد.
لنکراني ادامه داد: رويکرد تبليغات جبهه پايداري مردمي بودن آن است و حتماً اين جبهه روش هايي را به کار مي برد که مردم با گفتمان آن آشناتر شوند و خودشان در ترويج اين گفتمان آشنا شوند.
وي با اشاره به انتخابات مجلس اضافه کرد در انتخاب مجلس الگوي خوبي از سوي جبهه پايداري ارائه شد که مي توان آن را در انتخابات آينده مورد استفاده قرار داد، در انتخابات مجلس بسياري از کانديداها فقط بر روي ديدارها ديده مي شدند ولي جبهه پايداري حرف هايش را با مردم در ميان گذاشت که توانست نتيجه مطلوبي را بدست آورد.
سخنگوي جبهه پايداري درباره پايگاههاي خبري منتسب به اين جبهه گفت: جبهه پايداري يک پايگاه اطلاع رساني ، يک دبير و يک سخنگو دارد که ديدگاهش را از اين سه طريق ارائه ميدهد. ضمن احترام به ساير پايگاههاي خبري بايد اذعان کرد که مطالب درج شده در اين پايگاهها مواضع رسمي جبهه پايداري نيست.وي با اشاره به انتخابات مجلس اضافه کرد: در انتخاب مجلس الگوي خوبي از سوي جبهه پايداري ارائه شد که مي توان آن را در انتخابات آينده مورد استفاده قرار داد، در انتخابات مجلس بسياري از کانديداها فقط بر روي ديدارها ديده ميشدند ولي جبهه پايداري حرفهايش را با مردم در ميان گذاشت که توانست نتيجه مطلوبي را بدست آورد.
*امکان انشقاق در جبهه پايداري وجود ندارد
لنکراني درباره رويکرد جبهه پايداري در انتخاب کابينه دولت تصريح کرد: جبهه پايداري تشکلي گفتماني است که شوراي فقاهت دارد و تصميماتش را زير نظر اين شورا اتخاذ مي کند از اين رو امکان انشقاق در جبهه پايداري وجود ندارد.
سخنگوي جبهه پايداري با بيان اين که ما به برخي از اقدامات دولت منتقد
هستيم گفت: دولت نهم و دهم مديران کارآمد خدمتگذاري داشته که نبايد زحمات
آنها ناديده گرفته شود.
*تشکيل دولت تشکيل شرکت سهامي نيست
لنکراني با تاکيد بر اين که تشکيل دولت تشکيل شرکت سهامي نيست، ادامه داد: دولت در قانون اساسي کشورمان هويت واحدي دارد که با توجه به اصول نظام جمهوري اسلامي تشکيل ميشود. از اين رو دولت، حزب و يا شرکت سهامي نيست بلکه دولت مجموعه اي از افراد است که صلاحيت لازم را براي انجام امور اجرايي کشور دارند.
وي گفت: فعلاً در جبهه پايداري براي اعضاي دولت مصداق در نظر نگرفته شده است؛ بلکه با در نظر گرفتن برنامه مشخص در حال تدوين راهبردها هستيم.
سخنگوي جبهه پايداري همچنين درباره انتخابات و کانديداي اين جبهه اذعان
داشت موضوع انتخابات و کانديداي اصلح موضوع کلاني است که بعد از نظر شوراي
فقاهتي اعلام خواهد شد.
لنکراني همچنين درباره ديدار موتلفه با آيت ا.. مصباح در پاسخ به
خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: گروههاي مختلفي به محضر آيت ا.. مصباح ميرسند و از
راهنماييهاي ايشان استفاده ميکنند من سخنگوي جبهه پايداري هستم نه سخنگوي
آيت ا.. مصباح.
لنکراني درباره احتمال ائتلاف جبهه پايداري با ساير گروهها اظهار داشت: اين موضوع بايد ماهها پيش مورد بررسي قرار ميگرفت در حال حاضر گزينههاي مختلفي خودشان را مطرح کردند که هر کدام کارنامه مشخص و ديدگاه معيني دارند ولي آنچه که ملاک تصميمگيري در ميان کانديداهاي جبهه پايداري که قريب به هفتاد نفر بودند رويکرد مردم سالاري ديني است که در نهايت مردم تصميم قطعي خود را در اينباره اتخاذ ميکنند.
وي با اشاره به ائتلافهاي متفاوتي که در اين روزها شکل گرفته است، افزود: تعداد زيادي از اين افراد ميگويند که به خاطر تفاوت ديدگاه با هم ائتلاف کردهاند که در پاسخ به اين موضوع بايد گفت: بگذاريد مردم خودشان تصميم بگيرند. آنگونه که به نظر ميرسد شوراي نگهبان افرادي را که ميخواهد مورد بررسي قرار دهد زاييده انقلاب هستند از اين رو هر کس که ميخواهد اعلام حضور کند بايد ديدگاه خود را بگويد تا مردم تصميمگيري کنند.
*انتخاب منطقي فرد اصلح با نظر سنجي معنايي ندارد
لنکراني با بيان اينکه نظرسنجيهاي صورت گرفته فعلي نظر سنجي نهايي نيستند، گفت: اگر ميخواهيم با منطق اصلح را نگاه کنيم نظرسنجي معنايي ندارد؛ کانديداها بايد برنامه هايشان را صريح و شفاف بيان کنند و اين نکته را روشن کنند که تلقيشان از خوبيهاي دولت قبلي چيست تا مردم درباره آنها تصميمگيري کنند.
وي با اشاره به تکثر کانديداها در جريان اصولگرايي ادامه داد: تکثر را ظرفيت مهمي در مسير انقلاب ميدانم. در زمانهايي ايجاد فضاي رقابتي به گونهاي بود که افراد حتي به خودشان در انتخابات راي نميدادند بلکه نظام جمهوري اسلامي ايران ظرفيتي را به وجود آورد که افراد زيادي بتوانند خود را در معرض انتخابات قرار دهند.
سخنگوي جبهه پايداري با تاکيد بر اينکه تعدد کانديداها نبايد مصنوعي باشد، تصريح کرد: با خبر شدهايم که عدهاي امروز کانديدا شدهاند و قرار است در روزهاي آخر به نفع کس ديگري کنار بروند؛ اين موضوع نشانه بي صداقتي افراد است اگر کسي خودش را داراي آن ظرفيت نميداند که در معرض انتخابات قرار گيرد بايد همين امروز تصميمش را بيان کند چرا که اين رفتار منطبق با اخلاق سياسي مبتني بر مردم سالاري ديني نيست.
*جايگزيني فردي به جاي آيتالله خوشوقت کار سادهاي نيست
وي درباره جايگزين آيتالله خوشوقت در جبهه پايداري گفت: خوشبختانه آيتا.. خوشوقت قبل از عزيمت به سفر حج نظر خود را درباره کانديداي اصلح بيان کرده است اما جايگزين کردن شخصيتي مانند ايشان کار ساده اي نيست و اين موضوع در جبهه پايداري در حال پيگيري است که بتوانيم جايگزين ايشان را انتخاب کنيم.
وي درباره جلسه دو نفره خود با "سعيد جليلي" اظهار داشت: اگر قرار باشد که جلسات خصوصي دو نفره رسانهاي شود بايد با هماهنگي دو طرف اين موضوع صورت گيرد. آقاي جليلي شخصيت ارزندهاي است که محاسن زيادي دارد و بسياري از مواضع ايشان با مواضع اجتماعي و فرهنگي جبهه پايداري منطبق است.
سخنگوي جبهه پايداري همچنين درباره کنارهگيري از دولت دهم گفت: اينکه چرا در دولت دهم دعوت به کار نشدم حاکي از آن است که تفاوت نگاه داريم جاهايي که به من پيشنهاد شده بود با ديدگاه بنده متفاوت بود ولي آن چه که در تير ماه سال 88 گذشت در فعاليتهاي بعدي آثارش را گذاشت ولي براي اين که دولت مورد بررسي قرار گيرد بايد نقاط مثبت و ضعف آن بررسي شود.
وي با بيان اين که برخي از آسيب هاي امروز به نوعي قابل پيش بيني بود گفت: رويکرد دولت بايد يک رويکرد پيشگيرانه و مبتني بر آيندهنگري باشد؛ دولت يازدهم بايد اين نگاه را مورد تاکيد قرار دهد چرا که کساني که ميخواهد مشکلات امروز را حل کنند بايد از اين طريق عمل کنند.
لنکراني با انتقاد از حاشيههاي اطراف دولت افزود: حواشي اطراف دولت
آن قدر زياد شد که کل آن را تحت تاثير قرار داد از اين رو يکي از انتقادات
مهم را ميتوان وجود اين حواشي دانست.
سخنگوي جبهه پايداري همچنين با تاکيد بر هماهنگي قواي سه گانه تصريح
کرد: دولت ها بايد در جهت ساير قوا و هماهنگي بيشتر حرکت کنند و جايي که
دولت خود را از ساير قوا جدا کند حرکتش ديگر صحيح نيست.
*کساني
بايد سکان قوه مجريه را به دست بگيرند که به دنبال گسترش پاکيها و خوبيها
در کشور باشند
لنکراني درباره رويکرد جبهه پايداري در زمينه تبليغات تصريح کرد: کساني بايد سکان قوه مجريه را به دست بگيرند که به دنبال گسترش پاکيها و خوبيها در کشور باشند. دولتها بايد خودشان را از هر نوع ناپاکي حفظ کنند چرا که با ناپاکي نمي توان پاکي را ترويج کرد.
لنکراني با تاکيد بر اين که دستگاههاي ذي ربط بايد مراقبتهاي لازم را از روند تبليغات صورت دهند، گفت: برخي از هزينهها از منابعي تامين ميشود که جزء بودجههاي عمومي و دولتي است. اين امر خلاف است و باعث به وجود آمدن فساد بزرگ ميشود.
لنکراني ادامه داد: رويکرد تبليغات جبهه پايداري مردمي بودن آن است و حتماً اين جبهه روشهايي را به کار ميبرد که مردم با گفتمان آن آشناتر شوند و خودشان در ترويج اين گفتمان آشنا شوند.
وي با اشاره به انتخابات مجلس اضافه کرد: در انتخاب مجلس الگوي خوبي از سوي جبهه پايداري ارائه شد که ميتوان آن را در انتخابات آينده مورد استفاده قرار داد، در انتخابات مجلس بسياري از کانديداها فقط بر روي ديدارها ديده ميشدند ولي جبهه پايداري حرفهايش را با مردم در ميان گذاشت که توانست نتيجه مطلوبي را بدست آورد.
سخنگوي جبهه پايداري درباره پايگاههاي خبري منتسب به اين جبهه گفت: جبهه پايداري يک پايگاه اطلاع رساني ، يک دبير و يک سخنگو دارد که ديدگاهش را از اين سه طريق ارائه مي دهد ضمن احترام به ساير پايگاه هاي خبري بايد اذعان کرد که مطالب درج شده در اين پايگاه ها مواضع رسمي جبهه پايداري نيست.