2 هزار و 800 تن مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در گیلان تولید شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی گیلان گفت : این مقدار مرغ بدون آنتی بیوتیک در سال گذشته در مرغداری های استان تولید و عرضه شده است .
غلامرضا حراجی افزود : مرغ های بدون آنتی بیوتیک به طور کامل زیر نظر کارشناسان دامپزشکی تولید ، نمونه برداری و آزمایش تصادفی و دوره ای می شود
.
وی خاطر نشان کرد : در حال حاضر ، 24 واحد تولیدی در گیلان به صورت مستمر مرغ بدون آنتی بیوتیک تولید و به بازار مصرف گیلان و سایر استان ها عرضه می کند /ع

برچسب ها: مرغ ، آنتی بیوتیک ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.