کیوان حسن گانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: به طور کلی افرادی که اندازه دور شکم آنها افزایش پیدا می کند بیشتر در معرض خطر ابتلا به کبد چرب هستند.
وی افزود: آمارها نشان می دهد بیماران مبتلا به کبد چرب چاق هستند و از آنجا که چاقی در جوامع و گروه های سنی مختلف رو به گسترش است شیوع این بیماری هم در حال افزایش است. همچنین افرادی که گرایش عجیبی به فست فودها و سرخ کردنی ها دارند در معرض ابتلا به کبد چرب هستند و به طرف چاقی خزنده حرکت می کنند.
حسن گانی خاطرنشان کرد: مصرف بیش از حد غذاهای پرکالری یکی از عوامل مؤثر در شیوع بی رویه چاقی است.
زمانی که افراد این انرژی مازاد را با فعالیت بدنی مصرف نمی کنند چربی ها در اطراف شکم، سلول های کبدی ذخیره می شود و عملکرد این عضو حیاتی را با مشکل مواجه می کند.
وی تصریح کرد: بهترین راه برای تشخیص این بیماری، نمونه برداری از کبد است و همچنین افرادی که به سرعت غیر اصولی لاغر می شوند و کسانی که برخی داروها مانند داروهای ضد تشنج مصرف می کنند در معرض خطر ابتلا به کبد چرب هستند و باید همه چیز تعادل داشته باشد، کم خوری، پر خوری هر دو آثار زیادی خواهد داشت.