یک آسیب شناس گفت: حس کنجکاوی به عنوان یکی از مهارت های بشری موجب غلبه بر مشکلات و پیشرفت فرد در جامعه می شود.

جعفر بای در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه حس کنجکاوی لازمه حیات و پیشرفت است گفت: حس کنجکاوی با تقویت ذهن، موجب آمادگی آن در حل مسائل زندگی و موفقیت در جامعه می شود.
وی افزود:  حس کنجکاوی به عنوان یکی از مهارت های بشری از دو سالگی آغاز و در سن
4 تا 5 سالگی با طرح سوال های مکرر به صورت پر گویی مطرح می شود
بای با اشاره به اینکه حس کنجکاوی دخترها بیش از پسرها است گفت:کنجکاوی پسرها جنبه شیطنت و در دخترها جنبه یادگیری شرایط زندگی است.
وی تصریح کرد:  تنبیه،  ممانعت از حس کنجکاوی و وابستگی بیش از حد کودک به والدین مانع کنجکاوی و درنهایت شکوفایی خلاقیت می شود.
 بای با اشاره به تاثیر محیط در حس کنجکاوی و وابستگی بیش از حد کودک به والدین مانع کنجکاوی و درنهایت شکوفایی خلاقیت می شود.
بای با اشاره به تاثیر محیط در حس کنجکاوی ادامه داد:  محیط هایی دارای محرک های فراوان مانند شهر بازی ، فیلم های تلویزیونی موجب افزایش حس کنجکاوی می شود
وی با اشاره به نقش والدین در تقویت حس کنجکاوی اظهار داشت:  والدین باید با برنامه ریزی به موقع حس کنجکاوی و ذهن کودک را جهت حل مسائل زندگی آماده سازند.
 بای در پایان خاطر نشان کرد:  برنامه ریزی برای ارتقا مهارت حس کنجکاوی کودک مستلزم اعمال سیاست های است که او را از کنجکاوی در مسائل خاص منع کند./ف

برچسب ها: حس ، کنجکاوی ، به
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار