دکتر زهرا چاوشزاده، فوق تخصص آسم و آلرژی اطفال در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: در تمام واکنشهای آلرژیک به غذاها خط اصلی درمان اجتناب از ماده آلرژن ایجاد کننده علایم است.
وی گفت: بدون اجتناب کامل از ماده غذایی آلرژن، با وجود استفاده از دارو، کنترل کامل آلرژی غذایی محقق نمیشود.
این فوق تخصص آلرژی تصریح کرد: آلرژی به آنتی ژنهای پروتئینی غذا به خصوص پروتئین شیر گاو در شیر خوارانی که با شیر مادر تغذیه میشوند به مراتب کمتر از شیر خوارانی است که با شیر مصنوعی بر پایه شیر گاو تغذیه میشوند که ممکن است به دلیل ترشح مقادیر ناچیز پروتئین شیر گاو در شیر مادر، مواد تنظیم کننده ایمنی موجود در شیر مادر و فلور رودهای متفاوت بین شیر خورانی که با شیر مادر و یا شیر مصنوعی تغذیه میشوند باشد./ح