علي حسيني گفت: در توليد محصول زرشک هيچ گونه کود و سمپاشي شيميايي استفاده نمي شود.

رئيس اتحاديه زرشک و زعفران کشور، در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، تصريح کرد: زرشک (Barberies) کاهش دهنده آني کلسترول و فشار خون است.

وي در مورد بهبود کيفيت زرشک گفت: در سال 91 با همکاري استانداري خراسان جنوبي و کانون ملي هماهنگي دانش و صنعت زرشک و عناب، موفق به اجراي طرح بهبود کيفيت و شناسه توليدکنندگان زرشک سالم شديم.

علي حسيني مهمترين خاصيت زرشک را غني بودن در زمينه ويتامين C عنوان کرد و افزود: 13 هزار هکتار زرشکاري در استان خراسان جنوبي است که 7 ميليون و 800 هزار هکتار درخت بارور دارد که از 4 ميليون درخت زرشک، هرکدام 5 کيلوگرم زرشک خشک توليد مي شود.

رئيس اتحاديه زرشک و زعفران کشور تصريح کرد: در حال حاضر 13 هزار تن توليد کشور است که مي توانيم به سالانه 20 هزار تن هم برسيم.

وي در مورد مهار ضايعات در طرح بهبود کيفيت گفت: بخش عمده ارزش افزوده، کاهش ضايعات خواهد بود که در سال 91 عملياتي شده و در سال 92 با همکاري دولت قصد توسعه هرچه بيشتر اين طرح را داريم که اميدواريم با توسعه آن به توليد 40 هزار تن در سال هم برسيم.

برچسب ها: زرشک ، ایران ، ارگانیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار