بيماري مسافرتي، افراد با مصرف مواد غذايي كه در جاده ها به فروش مي رسد و يا شستشوي غير بهداشتي ميوه ها به اين بيماري مبتلا مي‌شوند.

دكتر امير حسين فقيهي فوق تخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: بيماري هاي مسافرتي از رعايت نكردن بهداشت حين سفر به افراد منتقل مي شود.

وي عنوان كرد: با ورود ميكروب ها و ويروسها ازمواد غذايي نا سالم كاهو و سبزيجات غير بهداشتي و خوب ضد عفوني نشده از راه دهان به فردانتقال مي‌يابد.

وي اظهار كرد: با تهوع واستفراغ و در شرايط شديد دل درد واسهال نمايان مي شود.

وي افزود: بيماري مسافرتي قابل كنترل است و در صورت رعايت اصول بهداشتي شستن دستها ميوه و سبزيجات با اب شرب مي توان پيشگيري كرد.

وي درتوضيح بيماري مسافرتي گفت: محلولي كه مي توان در مسافرت براي درمان اين بيماري پيشنهاد كرد مقداري شكر و نصف قاشق چايخوري همچنين مقدار كمي جوش شيرين را در آب آشاميدني و بهداشتي مخلوط کنيد.

وي در ادامه گفت : تعداد وعده هاي غذايي براي فرد بيمار افزايش و به مقدار كم در هروعده با غذايي سوپي و آبكي بهبود پيدا مي كند.
برچسب ها: سرم ، قندی ، سفر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار