خوردن چای سبز و قهوه خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از بخش سلامت خبرگزاری ANSA ایتالیا، نوشیدن قهوه شما را از سکته مغزی نجات می دهد.

بر اساس این گزارش، نوشیدن قهوه و چای سبز به طور منظم  اثرات عالی ضد سکته دارد.

مجله انجمن قلب آمریکا اعلام کرد: نوشابه خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.خوردن نوشیدنی هایی مثل قهوه و چای سبز خطر سکته مغزی را 20-30 درصد کاهش می دهد.

این مطالعه در ژاپن بر روی 83000 نفر انجام شده و گزارش آن در مجله سکته مغزی منتشر شده است.

این امکان وجود دارد که اثر ضد سکته مغزی این نوشیدنی ها به علت وجود اسید CHLOROGENIC ( قهوه آنتی اکسیدان ) و کاتچین ( آنتی اکسیدان ها با خاصیت ضد التهابی ) باشد./ع2
برچسب ها: سکته ، مغزی ، چای
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار