"هاوارد لافرانچي" در مقاله اي تحت عنوان "برنامه هسته اي ايران: اوباما موضوع ديپلماسي را در سفرش به رژيم صهيونيستي در دستور كار قرار خواهد داد" به وجود اختلاف نظر ميان "باراك اوباما" رييس جمهور آمريكا و "بنيامين نتانياهو" نخست وزير رژيم صهيونيستي مي پردازد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از كريستين ساينس مانيتور ، نويسنده با اذعان به سردرگمي و اختلاف نظر ميان "باراك اوباما" رئيس جمهور آمريكا، "بنيامين نتانياهو" نخست وزير رژيم صهيونيستي و كنگره آمريكا در مورد برنامه هسته اي كشورمان مي افزايد "اوباما در حالي با شبكه تلويزيوني رژيم صهيونيستي مصاحبه كرده است كه كاخ سفيد و "بنيامين نتانياهو" نخست وزير رژيم صهيونيستي با وي بر سر چگونگي مواجهه با برنامه هسته اي با يكديگر اختلاف نظر دارند." 
وي در ادامه مي افزايد "باراك اوباما" رييس جمهور آمريكا با اظهارنظر جديد خود در صدد است تا نئومحافظه كاران آمريكايي و "بنيامين نتانياهو" نخست وزير رژيم صهيونيستي را قانع سازد به وي اعتماد كنند تا او تحريم هاي ضد ايراني را افزايش دهد." 
نويسنده با اذعان به ناتواني دولت آمريكا و رژيم صهيونيستي در آغاز اقدامي نظامي عليه كشورمان مي افزايد "ديويد ميلر" كارشناس مسائل خاورميانه معتقد است كه "سال 2013 سال حمله نظامي عليه ايران نخواهد بود." اين كارشناس آمريكايي مدتهاي مديد مشاور شماري از شخصيت هاي دموكرات و جمهوريخواه آمريكا بوده است. وي در ادامه مي افزايد هنوز هم راه ديپلماتيك و ادامه مذاكره با جمهوري اسلامي ايران ميسر است." 
وي در ادامه با اشاره به اختلاف نظر صهيونيست ها و آمريكايي ها  در مورد مواجهه نظامي با ايران مي نويسد "بين اوباما و نتانياهو بر سر اين مسئله اختلاف نظر زيادي وجود دارد. ساعتهاي اوباما و نتانياهو بر سر بكارگيري قوه قهريه عليه جمهوري اسلامي ايران با يكديگر هماهنگ نيست زيرا كه اختلاف ديدگاهي اساسي ميان اين دو رهبر وجود دارد. در اين باره "حيم مالكل" پژوهشگر مركز "مطالعات استراتژيك و بين الملل" در واشنگتن در اين باره معتقد است كه ميان اوباما و نتانياهو بر سر برنامه هسته اي ايران و چگونگي مواجهه با آن اختلاف نظري اساسي وجود دارد. وي معتقد است شکاف بزرگي ميان ديدگاه اوباما و نتانياهو درباره برنامه هسته اي وجود دارد ."
وي در ادامه مي افزايد "اوباما معتقد است كه هنوز هم ديپلماسي در مورد برنامه هسته اي ايران كارآمد است. اوباما زمان بسيار محدودي براي قانع نمودن نتانياهو دارد تا نظر او را در مورد برنامه هسته اي ايران قبول كند. از سوي ديگر "ميلر" از پژوهشگران مركز بين المللي "وودرو ويلسون" بر اين باور است كه دولت جديد رژيم صهيونيستي متشكل از احزاب مختلفي است كه با نظر نتانياهو در مورد برنامه هسته اي ايران مخالف هستند و بيشتر مايلند تا بر مسائل داخلي آن رژيم از جمله حل معضلات اقتصادي و اجتماعي تمركز نمايند. در اين ميان آنان خواهان آن هستند تا تمركز افكار عمومي از مسئله فلسطين و برنامه هسته اي ايران منحرف شود در حاليكه نتانياهو خلاف اين مسئله را خواهان است. 






اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار