وی گفت: برخی جزایر استان ظرفیت هایی برای رسیدن به قابلیت های انرژی پاک را دارد.
عزیزی با بیان اینکه هرمزگان از ذخائر و ظرفیت های خوب انرژی برخوردار است، گفت: بخش قابل توجهی از انرژی که در دنیا مصرف می شود از ظرفیت جغرافیایی استان عبور می کند.
وی تصریح کرد: به نوعی بخش قابل ملاحظه ای از دنیا، مدیون تلاش هایی است که کشور ایران و استان برای تامین امنیت انرژی در این منطقه بر عهده دارد.
وی با اشاره به بهره مندی هرمزگان از چهار شبکه حمل و نقل دریایی، ریلی، هوایی و زمینی، از این استان را پایتخت حمل و نقل ایران عنوان کرد و افزود: استان دارای ظرفیت های خوبی در حوزه اقتصادی است و پنج منطقه ویژه و آزاد را در دل خود جای داده است.
استاندار هرمزگان با اشاره به نقش مهم بندر شهید رجایی در توسعه اقتصادی کشور گفت: بیش از 63 درصد واردات و صادرات کشور توسط بندر شهیدرجایی انجام می شود.
وی گفت : هرمزگان قطب فولاد و آلومنیوم کشور نیز است و کارخانه های فولادسازی این استان بخش قابل توجهی از نیازهای کشور را در این بخش تامین می کنند.
عزیزی با بیان اینکه کشورهای ایران و ژاپن دارای سوابق دیرینه در ارتباط با یکدیگر هستند، گفت: وجود بیش از 11 هزار نفر ایرانی در ژاپن بیانگر روابط حسنه و مطلوب دو کشور است.
وی ابراز امیدواری کرد که در طول دوران خدمت سفیر ژاپن در ایران، زمینه توسعه و گسترش ارتباط اقتصادی و گردشگری استان هرمزگان با کشور ژاپن فراهم شود.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان توسعه و گسترش صنعتی استان را مولود تحریم ها دانست و متذکر شد: برخی واحدهای صنعتی که در استان هرمزگان احداث شده اند در اوج تحریم ها بوده است.
وی با بیان اینکه مردم ایران تحریم ها را به فرصت تبدیل کرده اند، افزود: ما با تکیه بر توانمندی های جوانان، تفکر اندیشمندان و کسانی که دل در گروی این آب و خاک دارند اجازه ندادیم تحریم ها مانع روند توسعه و آبادانی کشور شود./س