سمنوی تازه که از جوانه و آرد گندم تهیه می‌شود دارای ارزش غذایی بالایی است اما مصرف سمنوی مانده موجب بروز بیماری می‌شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، ایام نوروز موجب می‌شود که وعده‌های غذایی، مقدار و نوع مواد غذایی تغییر قابل ملاحظه‌ای داشته باشد.

در این ایام ممکن است افراد به سفر رفته و در سفر نیز غذای مصرفی آنها دچار تغییراتی شود که توجه به کیفیت، مقدار و نحوه مصرف مواد غذایی اهمیت زیادی دارد. اگر به این مسائل توجه نشود ممکن است سوء‌تغذیه در افراد ایجاد شود.

سمنو یکی از موادی است که در سفره هفت‌سین ایرانیان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و دارای ارزش تغذیه بالایی است که از جوانه و آرد گندم تهیه می‌شود.

برای خرید سمنو باید توجه داشت که سمنو مانده نباشد البته از روی ظاهر سمنو نمی‌توان درباره تازگی آن قضاوت کرد و برخی از دستفروشان ممکن است سمنو را برای مدتی طولانی نگاه دارند و بعد به فروش برسانند که موجب بروز بیماری و آلودگی می‌شود./س

برچسب ها: سمنو ، مانده ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.