در حالیکه بامداد امروز برندگان
هشتاد و پنجمین مراسم اسکار معرفي شدند این گزارش به برخی از سؤالاتی که
در رابطه با این مراسم مطرح است پاسخ میدهد.
*تندیس طلایی اسکار چقدر میارزد؟
یکی از سؤالهایی که در رابطه با این مراسم در میان عموم مطرح است، قیمت واقعی هر یک از تندیسهای اسکار است.
هر
یک از اعضاء آکادمی اسکار ملزم به امضاء قراردادی هستند که براساس آن نه
خودشان و نه وراثشان حق فروش تندیس اسکار را ندارند و در صورت فروش، قیمت
این تندیس تنها ۱ دلار خواهد بود.
این قانون از سال ۱۹۵۰
لازمالاجرا شده ولی براساس گزارش مجله فوربس، پس از این تاریخ حداقل ۷۵
تندیس در بازار سیاه به فروش رسیدهاند که نه ۱ دلار که تا ۱ و نیم میلیون
دلار قیمت گذاری شدهاند و در این میان هیچ تندیسی به مبلغ کمتر از ۶۰ هزار
دلار فروخته نشده است.
از همه این حرف و حدیثها که بگذریم، خیلیها مشتاقند بدانند که هریک از این تندیسها واقعا چقدر میارزند؟
براساس
گزارش «مانی واچ» شبکه «سیبیاس»، این تندیس که یک پیوتر ( آلیاژی از روی
است که به آن رنگ نقره ای مات میدهد) طلااندود است، حدود ۴۰۰ دلار قیمت
دارد که در مقایسه با تندیس طلایی رقابتهای گلدن گلوب، ۴۰۰ دلار کمتر است.
*آشپز اسکار کیست؟ غذاهای اسکار چقدر هزینه در بر دارند؟
«ولفگانگ
پاک»، آشپز ۶۵ ساله اتریشی، مشهور به بزرگترین آشپز دنیا، ۱۹ سالی است که
آشپزی مراسم اسکار و چند ضیافتی که پیش از این مراسم برگزار میشود، را به
عهده دارد.
«ولفگانگ پاک» آشپزی را از مادرش که به صورت پاره وقت
به این کار میپرداخت فرا گرفت، سپس تکنیکهای آشپزی را زیر نظر «ریمونه
توییله» در هتل دو پاریس موناکو و ماکسیم پاریس فرا گرفت.
وی در ۲۵سالگی (سال ۱۹۷۳) به ایالات متحده مهاجرت کرد و هماکنون صاحب ۲۰ رستوران موفق در سراسر ایالات متحده است.
این
آشپز اتریشی وظیفه دارد که یک سالن پذیرایی بزرگ را برای پذیرایی از حداقل
۱۵۰۰ میهمان گرسنه آماده کند، تا پیش از برگزاری مراسم اسکار خود را برای
یک رقابت سنگین آماده کنند.
«پاک» میگوید برای آنکه بتواند
بهترین غذاها را در چنین مراسمی ارائه دهد مجبور است که از هفتهها پیش
حدود صد نوع غذا، سالاد، دسر و نان را تست کند تا در نهایت بهترین انتخاب
را انجام دهد و در این میان تزئین بشقابها با غذاهای انگشتی چون «برگرهای
کوچک»، «سالمونهای دودی اسکاری شکل»، «پیراشکیهای کوچک» و «رولتهای کوچک
گوشت» نیز بسیار حائز اهمیت است.