ندا خوانساری، مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سه ماده غذایی متفاوت از سبزیجات، گوشت قرمز، روغن و چربی را در حجم های متفاوت تصور کنید بدین طریق که سبزیجات در حجم بیشتر، پس از آن گوشت قرمز و در آخر روغن با کمترین حجم خود، هر کدام 400 کالری در بدن تولید کنند.
وی ادامه داد: هرگاه معده پر شود توسط گیرنده هایی که در سراسر بافت معده وجود دارند سیگنال هایی به مغز فرستاده می شود و فرد احساس سیری میکند.
وی افزود: حال با توجه به این که هر 3 ماده غذایی با وجود دارا بودن حجم متفاوت ، مقدار 400 کالری در بدن تولید می کنند، میتوان با خوردن سبزیجات و فیبر بیشتر در حجم بالاتر، کالری کمتری وارد بدن کرد و حس سیری ایجاد نمود در نتیجه تناسب اندام را حفظ کرد./ح