
حجت الاسلام عبدالعلی استیری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: تولید کشور در صورتی که در فضای سالم اقتصادی فعالیت کند، می تواند به رشد و پیشرفت مطلوبی دست یابد.
وی ادامه داد: در سالی که همه در تلاش هستند تا تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی محقق شود، باید توجه داشت که یکی از راه های اصلی تقویت تولید ملی و گام برداشتن در مسیر تحقق خواست رهبری، مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
استیری افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرمانی هشت ماده ای برای فعالیت در این عرصه و مبارزه با مفاسد اقتصادی صادر فرموده اند که باید مدّنظر و در دستور کار تمام مردم و مسئولان قرار گیرد.
امام جمعه فیروزکوه بر لزوم تشدید برخورد با مفسدان اقتصادی تاکید کرد و گفت: مردم از دستگاه قضایی برای پیگیری این مسئله مهم قدردانی می کنند.
وی ادامه داد: مبارزه با مفاسد اقتصادی از خواسته های اصلی مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی است و این برخوردها همواره باید در اولویت کار مسئولان دستگاه قضایی و دولت قرار گیرد.
استیری با بیان اینکه امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به عنوان سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» نام گذاری شده است و عمل به این پیام مهم باید در رأس امور قرار گیرد، گفت: مردم از مسئولان می خواهند تا مبارزه با مفاسد اقتصادی را در سالی که چنین عنوان زیبا و جامعی را به همراه خود دارد، با جدیت پیگیری کنند./س