عضو هيئت‌رئيسه كميسيون امنيت ملي مجلس با رد ادعاي ارسال سلاح از ايران به بحرين گفت: برخي كشورهاي حامي تروريسم ايران را متهم به مداخله در امور داخلي بحرين مي‌كنند در حالی که دخالت این کشورها در امور داخلی کشورهای منطقه کاملا آشکار است.

سیدحسین نقوی حسینی نماینده ورامین در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران با اشاره به ادعای ترکیه مبنی بر توقیف کشتی حامل سلاح که از ایران به سمت بحرين در حرکت بود، گفت:‌ بحرين، ترکیه و قطر و کشورهایی از این دست با اینگونه اظهارنظرها به نوعی سعي در متهم‌كردن ايران به دخالت در امور داخلي ساير كشورها دارند كه البته موفق نخواهند شد.
 
وی افزود: در حالی که این کشورها مستقیما در امور دیگر کشورها دخالت می‌کنند و حتی حامی گروه‌های تروریستی هستند، ایران را متهم به دخالت در امور دیگر کشورها کرده در حالی که دخالت این کشورها در امور داخلی کشورهای منطقه کاملا آشکار است.  
 
نقوی‌حسینی تصریح کرد: اگر جمهوری اسلامی ایران از کشوری حمایت می‌کند در راستاي مقابله با تروریسم و تجاوز به حقوق مردم بوده و آنها خودشان نيز به دروغين بودن چنين ادعايي آگاهند.
 
عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:‌ حکومت بحرین نمی‌تواند به مطالبات ملت خود پاسخ دهد و لذا روز‌به‌روز انقلاب ملت بحرین گسترده‌تر می‌شود و آل‌خليفه نيز ناچار به فرافكني شده است.
 
وی ادامه داد: ایران نه تنها در مسائل داخلی کشورهای دیگر دخالت نمی‌کند بلکه از دولت‌ها می‌خواهد خود را با منطق بین‌المللی هماهنگ کنند چرا كه با توسل به زور و تروریسم نمی‌توان تحول کشورها را هدايت كرد.
 
نقوی‌حسینی در پایان اظهار داشت: توصیه ایران به دیگر کشورها این است که به حیله‌های رسانه‌ای دست نزنند و در امور دیگر کشورها نیز مداخله نکنند.  

انتهای پیام/  

برچسب ها: مجلس ، کمیسیون ، امنیت ، ملی ، قطر ، ترکیه ، یمن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار