درویش نیا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران ارزش این میزان گوشت قرمز تولیدی را بیش از 387هزار و180 میلیون ریال اعلام کرد.
وی گفت : این مقدار گوشت قرمز تولیدی از 54 واحد پرواربندی بره و گوساله به تعداد 6هزار و557 راس در مدت زمان فوق تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر درخصوص نقش حضور کارشناسان در واحدهای پرواربندی و دامداری این شهرستان تصریح کرد : اطلاع رسانی کارشناسان این مدیریت و آشنا نمودن دامداران و تولید کنندگان به مسائل علمی پرواربندی در واحدهای پرواربندی بره و گوساله و دامداری ها، موجب کاهش هزینه تولید و افزایش بازده اقتصادی و سودآوری و در نهایت پایداری اشتغال مولد و تامین امنیت غذایی جامعه می شود./س