در ابتدای آلزایمر حواس پرتی و ناتوانایی در یادگیری در مسائل جدید شیوع پیدا کرده و در انتهای بیماری خاطرات گذشته هم به تدریج از ذهن بیمار پاک می شود.

نوایی روانپزشک و مدیر گروه روانپزشکان در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: در انتهای آلزایمر خاطرات گذشته دور هم محو می شود، ابتدای آلزایمر حواس پرتی و ناتوانی در یادگیری و مسائل جدید نمایان می شود.

وی گفت: در ابتدای آلزایمر فرد فراموش کار می شود نمی داند اشیاء را کجا گذاشته و به تدریج قادر به حفظ شماره های تلفن جدید نیست.

فدایی گفت: افراد مبتلا به آلزایمر خاطرات روزهای گذشته و این که دیروز چه کارهایی را انجام داده اند را به یاد نمی آورند، این افراد در مراحل بعدی تاریخ روز و ماه و سال را فراموش می کنند.

وی افزود: فرد ممکن است در کوچه و خیابان گم شود زیرا نشانی خیابان و منزل را به یاد نمی آورد و در انتهای بیماری فرد تاریخ تولد خود و اسم همسر و فرزند خود را فراموش می کند، وقتی خود را در آیینه نگاه می کند نمی شناسد که این خود به معنی فراموشی کامل به حساب می آید.

فدایی اذعان داشت: آلزایمر مختص تمام سنین نیست و تنها با سنین بالا ارتباط مستقیم دارد به طوری که 5 درصد افراد بالای 65 سال مبتلا به آلزایمر هستند و 20 درصد افراد بین 60 تا 80 سالگی مبتلا به آلزایمر هستند.
وی در مورد درمان آلزایمر اظهار داشت: داروهایی وجود دارد که ضمن بهبود حافظه بیمار می تواند مسیر بیماری را کند کرده و بیماری را نیز به تعویق بیاندازد اما این بیماری درمان قطعی ندارد./م
برچسب ها: آلزایمر ، افکار ، ذهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار