دکتر
کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران
گفت: هر غذایی دارای یک نوع چربی است و این چربی ها وقتی وارد بدن می شوند
به صورت غیرعادی رشد پیدا می کند.
وی عنوان کرد: آنتی اکسیدانی به نام کرکومین داخل زردچوبه وجود دارد که چربی های اکسید شده در داخل بدن را از کار می اندازد.
اين متخصص تصریح کرد: زردچوبه در پیشگیری از بیماری چربی کلسترول و همچنین به کاهش فشارخون کمک می کند.
وی خاطرنشان کرد: آنتی اکسیدان موجود در زردچوبه از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری و خاصیت ضد سرطانی دارد.
وی با اشاره به خاصیت زردچوبه افزود: خاصیت ضد چسبندگی پلاکت های خونی در زردچوبه باعث جلوگیری از بیماری قلبی عروقی می شود.
وی در نهایت گفت: کورکومین، آنتی اکسیدان های موجود در زردچوبه خاصیت
سم زدایی دارد ، زردچوبه منع مصرفی ندارد ولی در
استفاده آن در غذاها باید حد اعتدال رعایت شود./ع2