مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور از تولید سالانه 6هزار تن گوشت قرمز در این شهرستان خبرداد.

سالاریان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به رتبه چهارم شهرستان نور از نظر تولید گوشت قرمز، شیر خام، عسل و تعداد واحدهای دامی در میان نقاط مختلف مازندران ، گفت: این شهرستان دارای 647واحد پرورش گاو شیری کوچک روستائی با تعداد 5هزار 950 رأس دام است .

وی تعداد واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری این شهرستان را 6 واحد با تعداد 350 رأس دام مولد اعلام کرد و افزود : شهرستان نور دارای 4 واحد پرواربندی بره صنعتی با تعداد 1هزار و 750 رأس دام و 12 واحد پرواربندی گوساله با تعداد 1هزار و700 رأس دام است./س
برچسب ها: تولید ، گوشت قرمز ، نور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.