به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكتر سوسن پارساي، متخصص تغذیه گفت: بيشتر از دو كيلو گرم كاهش وزن در ماه براي مادران شيرده ممنوع است و هيچ مادري نبايد در دوران شيردهي غذايش را آنقدر كم كند كه ميزان كاهش وزنش بيشتر از اين مقدار باشد.
وی افزود: رژيم هاي سخت باعث سوختن چربي ها مي شود و از سوختن چربي ها مواد سمي توليد مي شود كه وارد شير شده و براي نوزاد مضر هستند.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با اشاره به اين كه مادرها نبايد در 6 ماهه اول زايمان فاصله بين وعده هاي غذايي را زياد كنند، گفت: مادران شيرده نبايد مواد نشاسته اي را از برنامه غذايي خود حذف كنند زيرا مواد نشاسته اي به قند تبديل شده و انرژي مغز را تامين مي كند و اگر سوخت مغز تأمين نشود، مادر احساس خستگي بيشتري مي كند. /ح