معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 66 درصد گوشت مرغ تولیدی استان به خارج مازندران بویژه تهران صادر شد.

نگهدار در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود: پرورش طیور نقش اساسی و بنیادی در تأمین نیازهای پروتئینی مورد نیاز استان داشته و بر اساس اطلاعات موجود در طول سنوات گذشته تولید گوشت مرغ استان از رشد خوبی برخوردار بوده است.

وی با بیان اینکه وجود عوامل مساعد محیطی و اقلیمی در مازندران موجب رشد و توسعه صنعت طیور استان شد تصریح کرد: مشارکت فارغ التحصیلان، متخصصان و علاقمندان به رشته پرورش دام و طیور منجر به توسعه کمی و کیفی روز افزودن واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان شده است./س

برچسب ها: صادرات ، مرغ ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.