فرمانده سپاه نینوای گلستان گفت: در هفته وحدت برنامه‎های خوبی با شعار بسیج محور وحدت اقوام و مذاهب در شهرها و روستاهای این استان اجرا می‎شود.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، محمدحسین بابایی در جمع بسیجیان اداره‌های استان گلستان گفت: انقلاب ما ادامه راه رسول مکرم (ص) است که ایشان با بیان معارف الهی همه مردم را در راه رسیدن به سعادت حول محور اسلام متحد کرده است.

سیره ائمه‌اطهار (ع) حفظ وحدت است

وی با بیان این‌که سیره ائمه‌اطهار (ع) حفظ وحدت است، ادامه داد: در سیره عملی ائمه هم می‎بینیم که با وجود گروه‎ها و فرقه‎های مختلف ائمه عمدتاً به وحدت با مذاهب موجود در زمان خودشان توصیه کردند و خودشان هم عمل می‎کردند.

فرمانده سپاه نینوای گلستان افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی برای همه انسان‎ها و افراد خیراندیش روشن شد وحدت اسلامی یکی از ضروری‎ترین موضوعاتی است که ما باید همه برای رسیدن به این درجه وحدت تلاش کنیم چراکه دشمن همیشه از تفرقه استفاده می‎کند.

امام‌خمینی (ره) امت منادی وحدت بود

بابایی اظهار داشت: پیامبراکرم (ص) فرمودند «وقتی تفرقه و انشقاق در جامعه اسلامی ایجاد شد، غیر مسلمان‎های معاند به راحتی می‎توانند ضربه بزنند» مثل دولت انگلستان در دوران مستعمرات خود که از استراتژی تفرقه بهره برد و امروز آمریکا از شیوه تفرقه‎ استفاده می‎کند مانند عراق و افغانستان که با کوچک‎ترین اختلاف، در امور این کشورها مداخله می‎کند و توسط ایادی خود با روش بمب‌گذاری و خشونت به کشتار مردم بی‎دفاع این کشورها می‎پردازد. 

وی با بیان این‌که امام امت منادی وحدت بود، عنوان کرد: حرکتی که امام شروع کرد انقلاب اسلامی در جهان اسلام بود و امروز بعد از 34 سال شاهد هستیم حرکت امام، هدفش انقلاب اسلامی و تحقق شعار یا ایهاالمسلمون اتحدوا اتحدوا بوده است.

امروز شعار انقلاب اسلامی در کوچه‎ پس‎ کوچه‎های کشورهای منطقه شنیده می‎شود

فرمانده سپاه نینوای گلستان ادامه داد: امروز شعار انقلاب اسلامی در کوچه‎پس‎ کوچه‎های تونس، عربستان، مصر، اردن و بحرین شنیده می‎شود و به همین دلیل است که امروز وحشیانه به سرکوب بیداری اسلامی روی آورده و سرمایه‎گذاری بزرگی برای ایجاد موج‎های ضدفرهنگی علیه دین و دیانت خصوصاً اسلام انقلابی انجام داده است.

بابایی عنوان کرد: استکبار جهانی از ابتدای انقلاب به موازات اسلام ناب که امام‌راحل (ره) و مقام معظم رهبری منادی آن هستند یک شبه حرکت‎های انقلابی خطرناکی پایه‎گذاری کرده مثل طالبان و القاعده که هدف آن‌ها این بود که با ظاهر انقلابی و اسلامی بدترین جنایت را علیه بشریت انجام دادند تا وقتی یک جوانی خواست به اسلام روی بیاورد با دیدن این جنایت‎ها تحت تأثیر قرار گیرد و آن را با اسلام ناب تطبیق دهد و از آن بیزاری جوید.

وی گفت: اما استکبار در این ترفند خود هم موفق نبود امروز کشتار مردم سوریه به دست مزدوران القاعده و طالبان است امروز سلفی‎گری در خدمت آمریکا است نه دین، آن‌ها که شعار عمل به قول سلف صالح را وعده می‌دهند بدانند که سلف صالح جنایتکار نبود، سر نمی‎برید، دانشجویان بی‎گناه را در حلب ار بین نمی‌برد، مسجد را به آتش نمی‎کشید.

هدف آمریکا از بزرگ جلوه دادن سلفی‎گری جایگزین کردن آن با انقلاب اسلامی است

فرمانده سپاه نینوای گلستان تصریح کرد: هدف آمریکا از بزرگ جلوه دادن سلفی‎گری جایگزین کردن آن با انقلاب اسلامی است تا در ذهن مردم سلفیت و القاعده را جا بیندازد و باعث انحراف در مسیر وحدت اسلامی شود.

بابایی با اشاره به تعدد اقوامی که در گلستان زندگی می‎کنند، خاطرنشان کرد: استان گلستان به دلیل تنوع اقوام و مذاهب بستر مناسبی برای تحقق وحدت اسلامی است و ما قصد داریم در هفته وحدت برنامه‎های خوبی با شعار بسیج محور، وحدت اقوام و مذاهب در شهرها و روستاها را اجرا کنیم./ج1

برچسب ها: گرگان ، بسیج ، سپاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.