یک داروساز بالینی گفت: گزارش مرتب میزان فشارخون به پزشک معالج و حفظ رژیم غذایی و دارویی کلید موفقیت در درمان پر فشاری خون محسوب می شود.

دکتر فریبرز فرساد، داروساز بالینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در حوزه درمان پر فشاری خون امروزه داروهای تازه ای به بازارهای دنیا وارد نشده است بلکه تلاش در جهت پیشگیری از آن است.

وی گفت: روش تغذیه ای مانند مصرف ماهی (سالمون) و پرهیز از گوشت های قرمز و غذاهای فست فود مانند برگرها تاکید و توصیه می شود.

فرساد تصریح کرد: علایم هشدار دهنده پر فشاری خون با سردردهای ضربان دار در پشت سر و نواحی گیجگاهی و احساس خستگی و کاهش انرژی شناخته می شود. توصیه می شود اندازه گیری فشارخون در منزل و در حال استراحت به طوری که دست به موازات قلب و سینه قرار گرفته با دستگاه دیجیتال یا جیوه ای انجام می پذیرد.

این داروساز بالینی تصریح کرد: در پر فشاری خون باید به کاهش مواد غذایی چرب و شیرین دقت و توجه خاص شود.

نوشابه های گازدار شکری یکی از عوامل خطرناک در پر فشاری خون محسوب می شود.

استفاده از برخی داروها مانند ضد سرماخوردگی و قرص های جوشان به دلیل وجود آب و نمک می توانند منجر به پر فشاری خون شوند.

وی خاطر نشان کرد: گزارش مرتب میزان فشارخون به پزشک معالج و حفظ رژیم غذایی و دارویی کلید موفقیت در درمان این ناراحتی محسوب می شود./ح

برچسب ها: فشارخون ، سردرد ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.