به گفته مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، شبیه ساز آموزشی احیاء با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و تکنولوژی XR عمل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی - امیررضا باخدا، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «محصولی که متخصصین شرکت ما تولید کرده‌اند شبیه ساز آموزشی احیاء است که با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و تکنولوژی XR عمل می‌کند. به کمک این محصول شرایط احیاء برای کسانی مانند دانشجویان پزشکی، تکنسین ها و هلال احمر که در لحظه مواجه شدن با بیمار  با یک سری چالش‌های استرس و اضطراب زا روبه رو می‌شوند را به کمک تکنولوژی شبیه ساز به راحتی فراهم کرده است.»

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: «مراحل CPR شامل انجام ۳۰ ماساژ قلبی، بازکردن راه تنفسی و ۲ تنفس مصنوعی است. ۱۰۰ تا ۱۲۰ ماساژ قلبی باید در یک دقیقه انجام شود و محل قرارگیری دست و میزان فشاری که باید وارد شود نیز بسیار مهم است که به کمک این شبیه ساز آموزشی احیاء تمام این مراحل به فرد احیا کننده نشان داده می‌شود. آموزش‌هایی که در حال حاضر به حوزه پزشکی و دانشجویان پزشکی داده می‌شود، ناقص بوده و قابل اندازه گیری نیستند. با استفاده از این آموزش هوشمندی که توسط متخصصین ما طراحی و ارائه شده، پارامتر‌ها را مرحله به مرحله  انجام می دهیم.»

امیررضا باخدا اظهار کرد: «این شبیه ساز هوشمند احیاء، دارای ۲۵۶ سناریو مختلف برای بیمار‌های مختلف و مادران باردار، نوزادان و کودکان بوده که نیاز به احیا دارند، کاربرد دارد. در برخی مواقع که فرد بیهوش شده است این محصول باتوجه به رصد شرایط آموزش و اعمال مرتبط با بیمار را آموزش می‌دهد. تطبیق مدل مجازی و مانکن فیزیکی با استفاده از تکنولوژی AR، تشخیص حرکات دست، انگشتان و نبض با استفاده از پردازش تصویر، امکان لمس قفسه، نبض و تنفس بیمار با استفاده از تکنولوژی MR، ایمن کردن محیط به صورت تعاملی و هوشمند و سنجش هوشیاری بیمار و تماس با مرکز اورژانس از دیگر قابلیت‌های این شبیه‌ساز به شمار می‌رود.»

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: «ما در حال توسعه این شبیه‌ساز به حوزه دریایی هستیم؛ چرا که آموزش از طریق این سامانه بسیار واقعی‌تر است. تاکنون این محصول در ۲۳ مرکز، برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت نیرو نصب و راه‌اندازی شده است. نمونه این سامانه در کشور انگلستان پیاده‌سازی شده که مبتنی بر UR است و کاربران با این شبیه‌ساز تنها قادر به دیدن هستند و نمی‌توانند واقعیت را لمس و یا داده‌ای را دریافت کنند؛ ولی سامانه ما قادر به ارائه آموزش‌های واقعی است.»

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار