افزایش ماندگاری و کاهش آلودگی های پسته با استفاده از فناوری پوشش دهی خوراکی و زیست سازگار توسط مبتکر کشورمان انجام شد.

مجید جوانمرد داخلی، مبتکر افزایش ماندگاری و کاهش آلودگی های پسته با استفاده از فناوری پوشش دهی خوراکی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:  هدف از این تحقیق تولید پوشش خوراکی ضد میکروبی یا بسته بندی خوراکی ضد میکروبی در مغز پسته جهت جلوگیری از قارچ توکسین رای آسپرژیلوس فلاووس و تاثیر پوشش حاصله بر روی ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و حسی مغز پسته های پوشش دیده بوده است.

وی گفت: در این پژوهش به جای استفاده از پلیمرهای مصنوعی از پلیمر طبیعی بر پایه کنسانتره پروتئین خوراکی آب پنیر استفاده گردید، عصاره الکلی آویشن شیرازی در مقادیر مختلف در ترکیب پوشش به کار رفته است.

 جوانمرد داخلی تصریح کرد: گروه شاهد شامل مغز پسته بدون پوشش و بدون عصاره و مغز پسته پوشش دیده و بدون عصاره بودند.بعد از تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی از غلظت های بالاتر عصاره الکلی آویشن شیرازی در پوشش مغز پسته استفاده گردید.

این مبتکر تصریح کرد: میزان پذیرش نهایی پسته پوشش دیده حاوی عصاره نسبت به پسته های پوشش دیده و پسته های پوشش ندیده دارای ارجعیت معنی داری بوده اند بر اساس نتایج به دست آمده می توان از عصاره آویشن شیرازی به عنوان منبعی از ماده ضد قارچ طبیعی بر علیه قارچ آسیرژیلوس فلاووس در جهت جلوگیری از رشد آن در مغزهای خوراکی استفاده کرد./ح
برچسب ها: پسته ، آلودگی ، پوشش دهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.