معاون معماری شهرسازی شهرداری تهران گفت: نوسازی بافته های فرسوده یک موضوع تک بعدی نیست و با برنامه های شهر سازانه پیوندی اجتماعی دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،علیرضا جاوید گفت: فرسودگی بافت های فرسوده دارای پیچیدگی هایی است که در نگاه شهرسازی از ظواهر و کالبد آغاز و در نگاه اجتماعی ناهنجاری های عمومی در حوزه های مختلف فرهنگی،امنیتی،اخلاقی و اجتماعی را در پی دارد.
وی افزود: شکل گیری دفاتر خدمات نوسازی بر مبنای رویکرد اجتماعی فرصتی مغتنم جهت استفاده از پتانسیل عظیم قابلیت های عمومی و مردمی در نوسازی بافت های فرسوده است،این در حالیست که عجله و شتاب بیش از حد در اخذ تصمیمات مانع از تحقق اهداف شده و دقت و صحت عملکرد را کاهش می دهد.
جاوید با اشاره به تسهیلات بافت فرسوده در طرح تفصیلی تصریح کرد:براساس طرح تفصیلی املاک با مساحت حداقل 150 مترمربع،مجوز یک طبقه مازاد دریافت می کنند و در صورت تجمیع اگر ملک به حداقل مساحت 150 مترمربع برسد،از یک طبقه تشویقی دیگر و همچنین از تسهیلات تخفیفی در عوارض هم بهره مند می شوند.
*کارشناسان دفاتر خدمات نوسازی طلایه داران نوسازی در بافت فرسوده
همچنین مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: تحقق توسعه یافتگی و اهداف سند توسعه چشم انداز1404 منوط به اراده کارشناسان دفاتر خدمات نوسازی است.
جعفری افزود: متخصصین و کارشناسان دفاتر خدمات نوسازی می بایست محرک مدیریت نوسازی در بافت های فرسوده باشند و با استفاده از ظرفیت بالقوه شهروندان برای تحقق جریان نوسازی مردمی تلاش کنند.
ولی با اشاره به ماموریت دفاتر خدمات نوسازی خاطر نشان کرد: مشارکت شهروندان در نوسازی بافت فرسوده،فرهنگ سازی و توجه به هویت معماری اسلامی ایرانی،کیفی سازی،ارتقا کیفیت زندگی و کاهش ناهنجاری ها در بافت های فرسوده را می توان از ماموریت های دفاتر خدمات نوسازی برشمرد./ف

برچسب ها: عجله ، شهرداری ، نوسازی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار