وی افزود: تصمیمات اتخاذ شده از سوی این کانون ها بسیار واقع بیانیه و نزدیک به واقعیت آن محصول خاص است و به دلیل حضور بخش خصوصی و صنعت گر در این حوزه این تصمیمات قابلیت اجرایی دارند.
وی تصریح کرد: ما در تولید دانش موفق عمل کرده ایم اما نکته مهم استفاده از این دانش ها برای ارتقای کیفیت و کمیت محصول و ایجاد ارزش افزوده است، که اگر این اتفاقات بیفتد منجر به تولید ثروت ملی و حل مشکلات اولویت دار کشور در حوزه صنایع متوسط و نهایتاً یک صنعت اقتصادی را در پی خواهد داشت.
خیام نکویی عنوان کرد: در این اجلاس از تعدادی از این کانون ها که موفق شده اند عملکردی تاثیر گذار و مهم داشته باشند تقدیر به عمل می آید.
وی در خصوص ترکیب این کانون ها گفت: 45 درصد این کانون ها در بخش کشاورزی، 52 درصد در بخش صنعت و حدود 3 درصد در حوزه خدمات هستند ولی با توجه به تجربه کسب شده امکان تغییر این ترکیب ها وجود دارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این کانون ها وضعیت موجود کالا و یا خدمات خاص را مورد بررسی قرار می دهند و با نگاه های چند جانبه ، بخش خصوصی، صنعت گران، صاحبان دانش، به ترسیم وضعیت مطلوب و چگونگی حرکت به سمت شرایط بهتر می کنند و مجموع این اقدامات و سیاست ها را در نقشه راه کشور تدوین می کنند.
لازم به ذکر است این کانون ها تنها رئیس و دبیرخانه دارند و عنوان چارت سازمانی را دریافت نکرده اند./ع2