به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، رئیس مرکز تحقیقات نانو فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این دارو در درمان بیماریهایی از جمله آلزایمر ،پیشگیری از سرطان و بیماریهای آرترئیدی موثر است .
دکتر محمود رضا جعفری با اشاره به اینکه در حال حاضر عصاره زردچوبه در فرم های خوراکی و به شکل قرص موجود است، خاطر نشان کرد: برای تاثیر این عصاره بر روی بدن به شکل خوراکی باید دوزهای بالایی تجویز شود که به خوبی هم چذب بدن نمی شود در حالی که در فرم نانو این عصاره ،دوز کمتر و جذب بیشتری خواهد داشت .
استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه با یکی از کارخانه های داروسازی به منظور تولید این دارو به صورت جی ام پی (تضمین کیفیت و روش بهینه تولید دارو )رایزنی شده و وزارت بهداشت نیز اعتبارات لازم را برای تولید این دارو اختصاص داده است اظهار امیدواری کرد: این فرآورده به زودی به مرحله بالینی برسد .
رئیس مرکز تحقیقات نانو فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در خصوص دیگر فرآورده های تولید شده در این مرکز اظهار داشت در سال گذشته نیز پس از 12 سال کار تحقیقاتی و پژوهشی نخستین نانو داروی ضد سرطان در این مرکز تهیه و پس از طی مراحل کارآزمایی بالینی به مرحله تولید صنعتی رسید .
دکتر محمود رضا جعفری با اشاره به اینکه نانو داروی ضد سرطان با نام تجاری سینادوکسوزم برای درمان سرطانهای خمدان ، سینه ، مولتیپل میلوما (سرطان خون )، کاپوسی سارکومای (نوعی سرطان بافت نرم )کاربرد دارد خاطر نشان کرد: ایران با تولید سینا دوکسوزم تزریقی دومین تولید کننده نانوداروی ضدسرطان جهان پس از آمریکا شد.
رئیس مرکز تحقیقات نانو فناوری، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه این دارو بر اساس نیاز کشور و بدون هیچ محدودیتی تولید می شود، خاطر نشان کرد: این دارو با یک سوم قیمت خارجی در اختیار بیماران قرار می گیرد و علاوه بر این با تولید آن کشورمان در زمینه واردات این دارو خودکفا شد.
دکتر محمود رضا جعفری با اشاره به اینکه این دارو در حال حاضر در چند مرکز درمانی کشور مورد استفاده قرار گرفته است، گفت: بر اساس اعلام پزشکان انکولوژی این دارو تاثیر مطلوبی در مهار و درمان سرطان داشته است ./ع2