به گزازش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران؛اين بررسي که نتايج آن در نشريه لانست انتشار يافت حاکي است در سال دو هزار و ده عارضه چاقي سه برابر بيشتر از سوء تغذيه افراد را به کام مرگ فرستاده است.
در اين پژوهش که به مدت پنج سال صورت گرفت آمار بسيار نگران کننده اي درباره افزايش مشکلات ناشي از اضافه وزن در جهان ارائه شده است.
آمارهاي ارائه شده نشان مي دهد سه ميليون و چهارصد هزار نفر بر اثر مشکلات ناشي از چاقي جان خود را از دست داده اند در حالي که شمار افرادي که به علت سوء تغذيه جان باخته اند به يک ميليون نفر مي رسد.
بهبود شرايط زندگي در کشورهاي در حال توسعه و بي تحرکي اجباري ناشي از شيوه زندگي در کشورهاي توسعه يافته در افزايش آمار مرگ و مير ناشي از چاقي نسبت به سوء تغذيه نقش داشته است.
در اين بررسي همچنين مشخص شد در سال دو هزار و ده شش ميليون و سيصد هزار نفر در پي مصرف سيگار و چهار ميليون و نهصد هزار نفر نيز بر اثر استفاده از الکل جان خود را از دست داده اند.
بيماريهاي سل و مالاريا نيز هر کدام يک ميليون و دويست هزار نفر را به کام مرگ فرستاده اند.
اين پژوهش نشان داد رقم هشت ميليون نفر مبتلا به سرطان در جهان در سال دو هزار و ده در مقايسه با بيست سال پيش از آن سه برابر شده است.
پايگاه اينترنتي مکسي سيانس در پايان اين خبر به تنها نکته مثبت موجود در اين بررسي پرداخت و نوشت هرچند دو بيماري ايدز و مالاريا همچنان به عنوان مهمترين دلايل مرگ و مير در جهان به شمار مي روند اما ميزان مرگ و مير ناشي از اين دو بيماري در سال دو هزار و ده در مقايسه با سالهاي قبل از آن کاهش يافته است.