به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي رضوي، ناصر عاشوري قلعه رودخاني افزود: دولت براي توسعه گردشگري سلامت بايد پيشقدم باشد و شرايط را براي آگاهي مردم و همچنين تسهيلات مورد نياز براي ورود گردشگران سلامت را فراهم كند.
وي با تاكيد بر تعامل مطلوب ميان كشورهاي اسلامي، ادامه داد: كشورهاي اسلامي با جمعيت بالا ميتوانند متقاضيان خوبي براي گردشگري سلامت در ايران باشند.
عاشوري تاكيد كرد: كشورهاي اسلامي به سبب اعتقادات اسلامي و ديني كه بر ايران حكمفرما است استقبال خوبي از گردشگري سلامت ايران ميكنند.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس عنوان كرد: بخش خصوصي ميتواند با قدرت خوبي در توسعه گردشگري سلامت ورود پيدا كند و با توجه به برنامه 4 و 5 توسعه بايد از اختيارات دولت كاسته و به برخي از مسئوليتها را به بخش خصوصي واگذار كرد.
وي بيان كرد: يكي از زمينههايي كه بخش خصوصي ميتواند خود را بهتر از پيش نشان دهد گردشگري سلامت است كه ظرفيت بالايي در اين زمينه دارد و ميتوان آن را به يك منبع درآمدي قوي تبديل كرد.
عاشوري خاطرنشان كرد: ايران در بخشهاي مختلف پزشكي اعم از چشمپزشكي سلولهاي بنيادي و جراحيهاي قلب تخصصهاي خوبي دارد و در جايگاه مطلوبي در دنيا قرار گرفته است.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس با تاكيد بر هزينه پائين خدمات پزشكي در ايران، اظهار كرد: كشورهاي اسلامي يك پنجم هزينه خدمات درماني و بهداشتي را در ايران پرداخت ميكنند.
وي گردش مالي و سرمايهگذاري را از عوامل رشد اشتغال در كشور دانست و خاطرنشان كرد: در تمامي زمينههايي كه گردش پول رخ دهد اشتغال به وجود ميآيد و به رشد اقتصادي ميانجامد.
عاشوري اظهار كرد: بيمارستان فوق تخصصي رضوي به عنوان پايلوت و الگوي مناسب براي تمامي استانها معرفي ميشود وبا توجه به استانداردهاي كيفي در سطح خدمات پزشكي و تجهيزات ميتواند نقش موثري در توسعه گردشگري سلامت كشورهاي اسلامي موثر واقع شود.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس خاطرنشان كرد: هر استان كشور به اندازه پنج كشور عربي ظرفيت منابع طبيعي و خدمات پزشكي دارد كه نامحسوس است و بايد در شناخته شدن آن اقداماتي صورت گيرد./س