به طور کلی، زنان باردار به اندازۀ کافی فعالیت جسمی ندارند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛‌  27 درصد از زنان و یک دهم زنان باردار بنابر توصیه های متعدد، حداقل 30 دقیقه در روز پیاده روی می‌کنند.

به زنان باردار به شدت توصیه می‌شود که فعالیت جسمی داشته باشند، اما بهتر است که یک سری از اصول منطقی را رعایت کنند و میزان فعالیت جسمی و نوع ورزش شان متناسب با وضعیت بارداری شان باشد.

تنها ورزش هایی که نیازمند فعالیت بسیار شدید ماهیچه هاست، برای زنان باردار ممنوع اند زیرا این نوع ورزش ها می‌توانند باعث منقبض شدن رحم، سقط جنین یا حتی زایمان زودرس بشوند، برخی از این ورزش ها عبارتند از: اسکی، اسکی روی آب، ورزش های مبارزه ای، قایق سواری، شیرجه و... . انجام ورزش هایی از قبیل اسب سواری، اسکیت سواری، بسکتبال، هندبال، تنیس، ایروبیک و... نیز ممنوع هستند. در تمام موارد، برای انجام فعالیت های ورزشی باید از متخصص زنان مشورت گرفت تا او تأیید کند که آن ورزش برای نوزاد و مادر عوارض جانبی نداشته باشد.


فعالیت جسمی گردش خون و نیروی عضلانی را بهبود می‌بخشد، ضمناً ظرفیت های تنفسی و قلبی را هم بالا می‌برد. جلوی مشکلات کوچک بارداری را می‌گیرد یا آنها را کم می‌کند، مشکلاتی مانند: کمردرد، گرفتگی عضلات و پاهای سنگین.

نکته: حداقل 30 دقيقه پياده روي در دوران بارداري را فراموش نکنيد

برچسب ها: بارداری ، تحرک ، فعالیت ، جنین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار