به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ علی نقی منصوربیگی با بیان این مطلب افوزد: کسب این جایگاه با توجه به تعداد طرح های مصوب و جذب اعتبارهای استان ها از صندوق توسعه ملی برای اجرای محقق شده است.
وی یادآور شد: این موضوع در تازه ترین گزارش بانک کشاورزی از وضعیت اجرای طرح ها، میزان اعتبارهای مصوب تخصیصی استان های کشور و شاخص دیگر طرح توسعه کشاورزی اعلام شده و بر پایه آنها، ایلام در بالاترین رتبه میان 31 استان کشور قرار دارد.
منصور بیگی ادامه داد: پس از اطلاع رسانی در خصوص اجرای طرح توسعه کشاورزی استان ایلام، دو هزار و 976 طرح برای دریافت وام به بانک معرفی که یک هزار و 342 فقره از آنها بدنبال بررسی کارشناسان بانکی به سبب مشکل وثیقه و ضامن برگشت داده شد.
وی افزود: پرونده یک هزار و 434 طرح از این تعداد با اعتبار 719 میلیارد و 496 میلیون ریال مورد پذیرش بانک کشاورزی قرار گرفت که پس از عقد قرارداد به شعبه های شهرستانی برای پرداخت معرفی شد.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان ایلام بیان کرد: شهرستان های دهلران، شیروان چرداول، دره شهر، آبدانان، ایوان، ایلام، ملکشاهی، سیروان و مهران به ترتیب بیشترین طرح ها را به بانک معرفی کردند.
منصور بیگی به روند کنترل و نظارت پیوسته بر اجرای طرح های توسعه کشاورزی ایلام با هدف رشد و پیشرفت استان تاکید کرد و گفت: بانک در هر مقطعی که به انحراف منابع پی ببرد، قرارداد خود را با مجری طرح فسخ می کند.
وی ابراز امیدواری کرد که پرداخت این تسهیلات تاثیر بسزایی در افزایش تولید، اشتغال و توسعه بخش کشاورزی استان داشته باشد.
حوزه کشاورزی با زیر بخش های آن، بزرگترین و مهمترین منبع درآمد و شغل نخست مردم استان ایلام است.
استان ایلام با برخورداری از 250 هزار هکتار زمین قابل کشت و داشتن دو میلیون و 500 هزار راس دام از مزیت فراوان و ظرفیت بالایی برای توسعه بخش کشاورزی برخوردار است.
وجود دشت ها و زمین های حاصلخیز، رودخانه ها و منابع آبی فراوان، اقلیم سازگار و مناسب، تنوع آب و هوایی، ثروت غنی منابع طبیعی،(جنگل های انبوه با گونه های اقتصادی) موقعیت مرزی و همسایگی با کشور عراق برای صدور محصول های کشاورزی و محصول تولیدی صنایع تبدیلی صادرات محور، استان ایلام را در بهترین شرایط برای توسعه بخش کشاورزی قرار داده است.
سرمایه گذاری دولت عدالت محور با سرازیر کردن اعتبارهای کلان برای اجرای طرح توسعه کشاورزی در ایلام افزون بر دگرگونی و انقلاب در این بخش و توسعه فرصت های شغلی، کارآفرینی و رفاه اجتماعی باعث توسعه اقتصادی این استان غیربرخوردار خواهد شد. /س