روش اول: هر
نوع میوه ای را به دلخواه پس از شستشو و هر کدام که میشود با پوست نیز
مصرف کرد را برش داده و حلقه حلقه کنید و بر روی فویل یا سینی که روی شوفاژ
یا فن قرار داده اید پهن کنید. از یک پارچه ی تمیز وسفید استفاده کرده و
روی آنها را بپوشانید تا نور مستقیم به آنها نرسد که اگر شوفاژ یا فن در
جای تاریکی باشد بهتر بوده و نیازی به پارچه نخواهد بود. پس از یک روز برای
جلوگیری از چسبیدن میوه ها به فویل یا سینی آنها را بر گردانده و جابه جا
کنید تقریبا با این روش پس از سه تا چهار روز میوه های خشک شما آماده
خواهند بود.
روش دوم: میوه
های شسته و آماده شده را بر روی سینی یا روی پارچه ی سفید تمیزی که روی یک
میز یا سطحی که از زمین بالا تر است پهن کرده اید بریزید ودر جایی کاملا
خشک و تاریک قرار دهید و باز پس از یک روز آنها را برگردانده و جابه جا
نمایید .در این روش که طبیعی تر و بهتر است، بین 7 تا 8 روز طول می کشد تا
میوه های شما خشک و برای مصرف آماده شوند.
منبع : seemorgh.com