به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، کوروش پرند رئیس سازمان فنی – حرفهای کشور، در حاشیه پنجمین کنفرانس بین المللی سی ان جی و نمایشگاه توانمندی های وابسته به آن، با اشاره به تدوین بیش از 5 هزار استاندارد آموزشی از سوی این سازمان تاکید کرد و گفت: در کنار آموزش نیروهای اپراتوری، طراحی استانداردهای آموزشی خاص صنعت سی ان جی را نیز با شرکت پخش تفاهم کردهایم.
وی تصریح کرد: تربیت مربی برای آموزشهای کوتاهمدت در حوزه سی ان جی، ارتقای دانش فنی صنعت سی ان جی و افزایش توان علمی در این حوزه را از دیگر اهداف این تفاهمنامه دانست.
رئیس سازمان فنی – حرفهای کشور، اظهار داشت: هماکنون گروهی متشکل از شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران و سازمان فنی–حرفهای در حال نیازسنجی صنعت سی ان جی به دورههای آموزشی و طراحی دورههای ویژه برای این صنعت هستند.
در ادامه امضای این تفاهم نامه، سعید زمانی مدیرکل دفتر آموزش در صنایع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان این مطلب گفت: صنعت سی ان جی یکی از موضوع اساسی در کشور به حساب می آید باید در این راستا آموزش و اطلاع رسانی دقیقی صورت گیرد درست است که از نظر دانش سخت افزاری در دنیا رتبه های خوبی را کسب می کنیم متاسفانه در بحث آموزش CNG با مشکل مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: باید از تکنولوژی جدید و آموزش نوین در صنعت سی ان جی کمک گرفت سازمان فنی حرفه ای کشور که متولی این بخش است باید مهارت های لازم را در اختیار این صنعت قرار دهد.
زمانی اظهار داشت: در حال حاضر 680 مرکز ثابت و 12هزار آموزشگاه در کشور ارائه خدمات می دهند به همین منظور برای ارتقای مهارتهای آموزشی تفاهم نامه وزرات نفت و آموزش فنی حرفه ای کشور به امضاء رسیده تا براساس آن تمام کارگاههای سی ان جی با گذراندن مراحل آموزشی مجوز دریافت کنند.
مدیرکل دفتر آموزش در صنایع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، اضافه کرد: در حال حاضر 5هزار استاندار آموزش تخصصی در کشور وجود دارد که طبق برنامه پنجم توسعه 100هزار شاغل در صنعت نفت و صنایع پتروشیمی براساس آموزش های فنی و حرفه ای کشور مهارت آموزشی را فراگرفته اند./ر