حسین هاشمی سخنگوی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت، در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان این مطلب گفت: از آنجا که صنعت سی.ان.جی صنعتی نوپاست، توسعه کیفی و همچنین ارتقا خدمات باید در دستور کار قرار گیرد؛ همچنین وزارت نفت در بحث احداث جایگاه ها باید سرعت را بیشتر کند تا در کلان شهرها شاهد صفوف طولانی نباشیم.
وی با اشاره به تاثیر گسترش طرح سی.ان.جی بر صرفه جویی مصرف بنزین، گفت: در شریط اقتصاد مقاومتی که باید صرفه جویی بیشتری در مصارف ارزی داشته باشیم، سی.ان.جی می تواند اثر بخش باشد.
هاشمی تاکید کرد: هم اکنون روزانه حدود 62 میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف می شود که در صورت عدم توسعه صنعت سی.ان.جی این میزان به روزانه 80 میلیون لیتر افزایش یافته و در حال حاضر روزانه 18 میلیون مترمکعب گازسی.ان.جی در سبد سوخت ناوگان حمل و نقل عمومی کشور قرار گرفته است و به این ترتیب راه اندازی صنعت سی.ان.جی موجب صرفه جویی چشمگیری در ارز مورد نیاز برای واردات بنزین به کشور شد.
وی ادامه داد: سازندگان تجهیزات مختلف سی.ان.جی در کشور به شکلی مناسب فعال شده اند که علاوه بر بومی سازی تجهیزات مورد نیاز، به دانش مهندسی تولید این تجهیزات نیز دست یافته اند.
سخنگوی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت، تصریح کرد: تجهیزات سی.ان.جی در دو بخش به خودروها و تجهیزات جایگاه عرضه تقسیم بندی می شود که هم اکنون در بخش تجهیزات خودروها به خودکفایی دست یافته ایم.
هاشمی با اشاره به اینکه در بخش جایگاه ها نیز بخشی از تجهیزات از داخل کشور تامین می شود، گفت: در بخش تجیهزات سوخت گیری لازم است تولید بعضی از تجهیزات تقویت شود.
وی خاطر نشان کرد: در پنج سال اخیر بیش از 500 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به سازندگان تجهیزات سی.ان.جی پرداخت شده است./ر