طرح عصاره‌گیری و بسته‌بندی برگ زیتون برای نخستین بار در کشور در استان گیلان اجرا شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان : رئیس ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار با اشاره به راه‌اندازی طرح عصاره‌گیری و بسته‌بندی برگ زیتون بهصورت یک ماده غذایی با ارزش بالا گفت:از پلی‌فنول در صنعت داروسازی و صنایع غذایی به عنوان مواد طبیعی استفاده می‌کنند و ارزش افزوده آن به مراتب بالاتر از روغن زیتون است.

محمد رمضانی ، با بیان اینکه در رودبارحدود 7 هزار هکتار باغ زیتون وجود دارد،و این مقدار تا پنج سال آینده به 10 هزار هکتار افزایشمی‌یابد اظهار داشت سالانه بین 25 تا 30 درصد از شاخ وبرگ این درختان در قالب هرس باغ‌ها حذف و سوزانده می‌شود درحالیکه می‌توانیم از این ماده اولیه و دور ریختنیبرای تولید مواد با ارزش استفاده کنیم و زمینه اشتغال دهها جوان را فراهم سازیم.

وی بااشاره به این که از برگ زیتون خشک و بسته‌بندی شده برای مصرف دام و چوب آندر صنعت MDF کاربری استفاده می شود افزود: در سال 90 با حمایت مرکز تحقیقات، خوشه صنعتی زیتون و ایستگاه تحقیقات زیتون،نخستین واحد کارگاه صنعتی خشک‌کنی تفاله زیتون در شهرستان رودبار راه اندازی و در حال فعالیت است./ س


برچسب ها: اجرای ، طرح ، عصاره گیری ، برگ ، زیتون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.