در غفلت مسئولان نان صنعتی با تمام مزایا به سفره های مردم راه نمی یابد

عباس قبادی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه امروز ضایعات نان به کمتر از 10 درصد رسیده است گفت: با توجه به ذائقه مردم به نان های سنتی، نان های صنعتی در سفره ها به جایگاه خود نرسیده است.

وی ادامه داد: از سوی ارگان ها و تشکل های مربوط در حوزه فرهنگ سازی استفاده از نان های صنعتی کوتاهی شده است.

وی با اشاره به مزایای صنعتی شدن تولید نان کشور گفت: نان های صنعتی چه به لحاظ بهداشتی، کیفیت، مدت زمان نگهداری و ارزش غذایی نسبت به نان های سنتی شرایط بهتری دارند.

قبادی خاطر نشان کرد: پس از طرح هدفمندی یارانه ها و تحول در بخش گندم، آرد و نان نسبت به قبل ضایعات نان کاهش یافته است که با صنعتی شدن صنعت نان کشور ضایعات نان به حداقل ممکن می رسد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه در زمینه اختصاص آرد به واحد های تولید نان صنعتی مشکلی وجود ندارد، گفت: فارغ از هر گونه محدودیتی آرد مورد نیاز واحد های تولید نان صنعتی تامین می شود./س

برچسب ها: نان ، سنتی ، صنعتی ، یارانه ، هدفمندی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار