برخی چربی‌ها می‌توانند بر مغز اثر گذاشته و مانع از صدور فرمان چاقی شوند از جمله این نوع چربی‌ها می‌توان به اسیدهای پالمیتیك كه در كره و پنیر موجود هستند، اشاره كرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، به عبارت دیگر غذاهای چرب، اسیدهای چرب را به مغز می‌رسانند و به طور غیرمستقیم سبب مقاوم شدن بدن در مقابل انسولین و لپتین (2 هورمون مسوول كنترل وزن) می‌شوند و به این ترتیب دیگر مغز برای توقف غذا خوردن فرمانی صادر نمی‌كند و فرد دچار چاقی می‌شود.

اسیدهای پالمتیك سبب افزایش اشتها و اسیدهای اولئیك كه در روغن زیتون وجود دارند، سبب كاهش اشتها می‌شوند./ب


برچسب ها: روغن ، زیتون ، اشتها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.