عمده ترین علت بروز بیماری های تنفسی در کودکان، ویروس ها است که به عنوان عامل بروز حدود 70 درصد از موارد ابتلا به این بیماری به شمار می رود.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک سرفه‌،‌ تب،‌ بی اشتهایی،‌ گرفتگی بینی، آب ریزش بینی، گلودرد و بی قراری ازجمله علایم این گونه بیماری ها است و علایم بیماری های تنفسی بر اساس اینکه بیماری حاد و یا مزمن باشد،‌ در هر سنی در بین نوزادان، شیرخوارگان و کودکان با یکدیگر متفاوت است.
در جامعه ما بیماری های تنفسی کودکان بیشتر به صورت حاد است که در مدارس و مهدکودک ها به میزان زیادی دیده می شود.
والدین بلافاصله پس از مشاهده علایم باید به پزشک مربوطه مراجعه و از درمان های خودسرانه پرهیز کنند تا بیماری به طور دقیق تشخیص داده و درمان شود.
تنها اقدامی که والدین مجاز به انجام آن هستند،‌ این است که در صورت مشاهده تب در کودک، پیش از رساندن آن به مراکز درمانی، به او شربت تب بر بدهند و از فرستادن به مهدکودک و مدرسه جلوگیری کنند.
در دوره بیماری باید تغذیه مناسب شامل میوه ها، سبزی ها، مواد غذایی دارای ویتامین ها و مواد معدنی و پروتئینی و غذاهای گرم به کودک خورانده تا سیستم ایمنی بدن آنها تقویت شود و بتواند با ویروس های مهاجم مقابله کند.
علایم بیماری های تنفسی بسیار شبیه به یکدیگر است و هر بار ممکن است کودک به یکی از این نوع بیماری ها دچار شده باشد، بنابراین خوراندن آنتی بیوتیک خودسرانه به کودک ویروس ها را نسبت داروها مقاوم کرده و در مراحل بعدی سیستم ایمنی بدن کودک دیگر توانایی مقابله با ویروس ها را نخواهد داشت.
بیماری های تنفسی گروهی از بیماری‌ ها است که ازطریق درگیرکردن بخش هایی از دستگاه تنفسی باعث اختلال در عملکرد ریه‌ ها می‌ شود. ریه‌ ها مهمترین قسمت دستگاه تنفسی به شمار می روند که در تبادل گازهای تنفسی برای تامین اکسیژن بافت ‌های مختلف بدن و دفع دی اکسیدکربن نقش دارد./ب

برچسب ها: بیماری ، عفونی ، اطفال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.