به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران این گوشی 145 گرمی در ابعاد 131.9 در 68.9 در 8.5 میلیمتری تولید شده و کمی جمع و جورتر از رقیب اصلی خود یعنی Galaxy S III به نظر می رسد.اندازه این گوشی مانند سایر مدل های آندروید است اما سبک مقاوم و طراحی گوشی آن را از سایر مدل ها متمایز می کند. کار کردن با این گوشی به راحتی Galaxy S III نیست با اینحال در دست گرفتن آن نسبتا راحت است.استحکام ساختار گوشی رضایت بخش است و اندازه بزرگ صفحه نمایش در قاب جلو و سهولت استفاده از گوشی با توجه به اندازه آن ، کار کردن با ال جی Optimus G را لذت بخش می کند.ال جی Optimus G دارای صفحه نمایش True HD-IPS+LCD دراندازه 4.7اینچی است که وضوح آن 768 در 1280 پیکسل است.
ال جی از تکنولوژی صفحه نمایش با نام Zerogap Touch استفاده می کند که درواقع یک صفحه طبقه طبقه است و هوایی بین لایه های صفحه وجود ندارد و از تکنولوژی لمسی در سلول استفاده می نماید و لایه فوقانی شیشه Gorilla برای محافظت است.امکان تنظیم اندازه Widget وجود دارد و حتی می توان یک Widget را به آیکن نرم افزار مربوطه تغییر داد و اندازه آن را همانقدر کوچک کرد. ال جی همچنین بخش هایی از Jelly Bean را به منوی ICS Optimus اضافه کرده است که با حرکت دادن Widget روی آیکن ها آنها فورا محو می شوند.
دفترچه تلفن در ICS تا حد زیادی به دفترچه تلفن موجود در گوشی های Gingerbread شباهت دارد.
دفترچه تلفن دارای ساختار Tab است که Tab مرکزی در آن تمامی مخاطبین را طبق الفبا مرتب می کند؛ در این دفترچه تلفن با کشیدن انگشت روی صفحه می توان در Tabs به سمت چپ و راست رفت و نیاز نیست برچسب های خاص Tabs را لمس کنید که این یک گام فراتر از 4X HD است. تصاویر مخاطب نیز درصورت وجود، نشان داده می شود و نوار سریع مرور طبق الفبا در طرف راست وجود دارد.
ال جی Optimus G حتی در مناطقی که پوشش ضعیفی دارند نیز آنتن دهی خوبی دارد. کیفیت صوتی در طول مکالمه رضایت بخش است. شماره گیر ، Log تماس ، مخاطبین و علاقمندی ها را ادغام می کند و هر یک دارای Tab خاص خود است.
ال جی Optimus G از انواع پیام های SMS ، MMS و ایمیل پشتیبانی می کند و قابلیت ایمیل از Media اجتماعی نیز پشتیبانی می کند که با SNS ادغام شده است.
ال جی Optimus G دارای یک صفحه کلید استاندارد QWERTY است که در حالت عمودی و افقی می توان با آن تایپ کرد. سرعت و دقت تایپ در حالت افقی و عمودی صفحه کلید قابل تحسین است و یک تنظیم اختصاصی نیز وجود دارد که قابلیت ویبره را در زمان فشار دادن کلیدها فعال می کند.
رادیو FM در این گوشی از طریق هدفون یا بلندگو پخش می شود که در هر حال هدفون باید وصل باشد زیرا بعنوان آنتن کار می کند.
کاربر می تواند ایستگاه های رادیویی را جستجو کند و حداکثر پیش تنظیمات 48 کانال را ذخیره نماید. رادیو از RDS پشتیبانی می کند.
ال جی Optimus G دارای یک دوربین 13 مگاپیکسل با وضوح 4208 در 3120 پیکسل است و به یک فلاش LED نیز مجهز است.
نور فلاش خیلی قوی نیست و در صورت کم بودن نور محیط چندان سودمند نیست؛ منوی دوربین شامل دو نوار از میانبرها است که دسترسی به آن آسان است.
دو باند Wi-Fi b/g/n با Wi-Fi Direct ، DLNA و قابلیت های Hotspot نیز وجود دارد.
بلوتوث 4.0 و NFC نیز فراهم شده ، Smartshare امکان کنترل یک شبکه DLNA را فراهم می کند و می توان Media را از سایر دستگاهها در گوشی پخش کرد یا چیزی از گوشی را در سایر دستگاهها پخش نمود.
این گوشی دارای یک سری نرم افزارهای سازمانگر است و ویرایشگر و مرورگر مستندات نیز بصورت از پیش بارگذاری شده وجود دارد که نام آن Polaris Office است و یکی از پیشرفته ترین ویرایشگرهای موبایل است که قادر به مشاهده و ویرایش فایل های Word ، Excel ، PowerPoint و PDF است.
نرم افزار پیام رسان در این گوشی به کاربر امکان می دهد تا با هر یک از مخاطبین +Google به سرعت چت کند. علاوه براین می توانید نرم افزارهای رسمی فیسبوک و توییتر را از بازار نرم افزار دانلود کنید.
صفحه نمایش 4.7 اینچ لمسی خازنی ، نسخه 4.0.4 آندروید با ارتقاء به 4.1 (Jelly Bean) ، منوی 3.0 ال جی Optimus، پردازنده چهار هسته ای ، دوربین عکاسی و فیلمبرداری 13 مگاپیکسلی با کانون اتوماتیک ، فلاش geotagging ، LED ، تثبیت کننده تصویر ، قابلیت Time Catch ، دیافراگم هوشمند، دوربین ثانویه 1.3MP با فیلمبرداری 720P، GPS با A-GPS و GLONASS، حافظه داخلی 32 گیگابایتی، پورت MicroUSB با قابلیت MHL ، نسخه 4.0 بلوتوث، سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلیمتری، رادیو FM استریو با RDS، شماره گیری صوتی، حالت انطباق دو نرم افزار برای اجرای همزمان (Q Slide)، خروجی مستقل محتوا از طریق MHL (دو صفحه نمایش دو اجرا)، شتاب سنج و حسگر Proximity و برطرف کردن نویز با میکروفن اختصاصی از امکانات کلیدی این گوشی به شمار می آید.